Akik albérletben élnek kutyával, hogyan oldották meg?
Tudom, nagy fába vágtam a fejszém, de muszáj albérletbe költöznöm a kutyával és a cicával. Sajnos sehol sem engedik, ahol mégis, ott viszont olyan magas árat kérnek el, amit nem tudok megfizetni. Főleg a kutya a gond nekik.
Albisok, Ti hogyan oldottátok meg?
Nézd, itt van egy csomó lakás, ahova mehet kisállat:
Köszönöm, nagyon rendesek vagytok! :)
Milyen kutya? Épp ez a baj, nem is a mérete... Amerikai bulldog. Már a bulldognál mondják, hogy NEEEEM :D Pedig a 2 kilós macska nagyobb rumlik csinál mint ez a borjú :)
Az nem jó ötlet, hogy a kutyát becsempészed és lassan adagolva mondod meg a főbérlőnek. Becsapásnak fogja vélni.
Kérdezd meg kerek perec, hogy vihetsz e kutyát.
ha nem úgyis találsz másik albérletet. Hidd el van sok aki megengedi.
Én is csak kutyásoknak szoktam kiadni a lakást, gyerekeseknek inkább nem.
Viszont a kutyát minden esetben látni akartam.
Utóbbi időben kölyök kutyásoknak nem adtam ki, mert a kölyök leamortizálta a lakást.
Találsz albit kutyával is. A tulajt nem éri meg átverni, mert ha páros lábbal rúg ki, akkor morcos leszel.
Illik a szerződésbe beleírni, hogy tarthatsz kutyát, sőt konkrétan milyen fajtát, mennyit.
Nekem most pl. van két kiadó állatbarát garzonom. Az egyik egy főnek ideális mini, a másik párnak is elég. Itt pl. lehet macskát és kis testű kutyát is hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!