Gáz az, ha 16 évesen otthon szilveszterezek a szüleimmel?
Egyáltalán nem.
Én 23 évesen otthon töltöm ezt a napot. Nem vagyok amúgy sem az a nagy bulizó ember és ahhoz képest az utóbbi 2-3 hónapban elég sokat voltam bulizni. A barátaim egy része sem megy sehová, inkább a barátnőjükkel lesznek. A többi haverom meg összevissza lesz szanaszét. Olyan helyekre meg amúgy sem szeretek menni ahol ismerek összesen 2 embert. Már voltam pár ilyenen ott nem éreztem túl jól magam. Oké volt amikor jöttek új barátok de nagyon ritka ez.
Meg be is sokalltam most mert 23 óta nem volt olyan napom amikor itthon lettem volna. Így is sok barátomnál ünnepeltem, tegnap szülinapozni voltam, ma is épp a régi gyerekkori haveromat köszöntöttem utólag szülinapjára, csak mert most volt rá idő. Holnap be kell mennem dolgozni, mert őrként dolgozok és az egyik társam balesetet szenvedett a tartalékost aki beugrós hozzánk ő elutazott épp és én vagyok az aki szabad.
Szilveszter reggelén megyek haza fáradtan. Január másodikán meg reggel 7 kor kezdek és 3-án 7 kor mehetek haza.... Király lesz!
Szóval nálam részben ezért is marad el a buli, inkább pihenek.
én is itthon leszek :/ de nem azért,mert annyira itthon akarok maradni csak nem hívtak sehová, illetve a haverjaim nagy része sem csinál semmit (tudtommal).
Egyébként én mennék...
16/F
Nem gáz. Sokszor én is itthon voltam. Lehet, hogy idén is így lesz, mert sikerült kicsit bekavarni a szilveszterembe..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!