Akik egyedül szilvesztereznek nincs kedvük beszélgetni? :D
60/60 Időpont ma 23:18
Kinek mi a hihető.:DD kitudja, aki háremet tartani az mikor mondana igazat:DD
"Kinek mi a hihető.:DD kitudja, aki háremet tartani az mikor mondana igazat:DD"
Adott időben, az adott lánynak, mindig az igazat mondanám:D Tudod mit? Ha kiérdemled, lehetsz az egyetlen:D De ahhoz sokat kell nyújtanod:D
62/62 Időpont ma 23:24
adott időben adott lánynak...o.OO és olyan esetben is h, 'ugye én vagyok a legszebb?' félperc múlva már a másiknak is ugyanazt válaszolnád, vagy úgy már nem érdemes igazat mondani?:DD o.O egyre jobb lehetőségek:DDD
"adott időben adott lánynak...o.OO és olyan esetben is h, 'ugye én vagyok a legszebb?' félperc múlva már a másiknak is ugyanazt válaszolnád, vagy úgy már nem érdemes igazat mondani?:DD o.O egyre jobb lehetőségek:DDD"
Muszáj lenne fenntartani a békességet és harmóniát:D Így kénytelen lennék mindegyiknek azt mondani:D De ilyet úgysem kérdeznétek. Mind azon lennétek, hogy hogyan tudtok a legjobban a kedvemre tenni:D
Ugye, hogy ugye?:D Ez aztán a visszautasíthatatlan ajánlat:) Én vagyok a főnyeremény, ne feledd:P
64/64 Időpont ma 23:32
Nem vagy kicsit egoista?:D meg nem szenvedsz kicsit személyiség zavarban?:P o.OO És én most beszélhetek a főnyereménnyel...milyen megtisztelő:DDD
"Nem vagy kicsit egoista?:D meg nem szenvedsz kicsit személyiség zavarban?:P o.OO És én most beszélhetek a főnyereménnyel...milyen megtisztelő:DDD"
Ha ismernél, nem kérdeznél ilyet:D Nagyon messze vagyok az egoista fogalmától:) A személyiségzavar, viszont honnan jött?:D
Tudod hányan odaadnák a fél karjukat, hogy egyáltalán szóba álljak velük?:D Érezd magad kivételes helyzetben:)
66/66 Időpont ma 23:41
Modern kori Isten vagy?:O :DD
és nekem még megvan az egész kezem(Y) megtisztelő hogy szóba állsz velem:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!