Lemondjam a szilveszteri bulit? Már minden megvan hozzá.
A párom már megvette a jegyeket, az italokat, én meg tegnap este döbbentem rá, hogy a +1,5 kg-m miatt minden felsőmbe töltött sonkának nézek ki, kivéve egyet, de az annyira hétköznapi...
Minden más nő tök fullosan ki fog öltözni, én meg ott leszek a hétköznapi pólómba, a szokásos kiengedett a hajammal.. Utálom megcsinálni, de most még eltűzni sem tudom, mert elaludtam..
Lemondjam szerintetek? Mindjárt sírok annyira elegem van..
aha, mondd le. meg ásd is el magad, sztem a többiek is jobban járnának.
jelzem, a másfél kiló NEM látszik...
Istenem! :D
Ne hogy már 1,5 kg meglátszódjon rajtad,ne hisztiz már emiatt..... :S
Neked nem a súlyoddal van bajod.
Viszont átmenetileg mára megoldás lehet, ha gyorsan elmész uszodába, szaunázol egy kiadósat, az kb. ennyi vizet kivisz belőled, ráadásul kicsit megnyugszol és nem egy idegbeteg hisztérikaként fogsz megjelenni. (A kibőgött szemek sokkal cikibbek, mint a másfél kiló plusz...)
Ha már ott vagy, ugorj be egy háromperces szolira is, csak oda ne sülj, mert ha a napfényhiánytól depressziózol, akkor az segít.
Mindezek után hajmosás, smink, kész.
Vagy menj el és vegyél egy fölsőt, amiben jól érzed magad...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!