Kivel szilveszterezzek?
Figyelt kérdés
Egyelőre nagyon úgy fest, hogy egyedül kell otthon üljek...a barátaim mindenfelé (külföld, más város, kórház, otthon babával, otthon párral...) Nem szeretnék egyedül lenni, de viszont nem vágyok zsúfolt szórakozóhelyekre, sem az utca hidegére :(2012. dec. 28. 22:50
11/13 anonim válasza:
Valamit tényleg össze kéne hozni itt Pesten. Időnk van még, csak emberek kellenének. :)
12/13 anonim válasza:
ma 12:55
szabolcsi vok és tök egyedül leszek te?
13/13 anonim válasza:
Én is szabolcsi vagyok :D A barátnőm az utolsó pillanatban közölte, hogy mégsem mehetünk hozzájuk, inkább a családdal ül otthon, a másik barátnőm azt mondja beteg, de szerintem inkább nem engedik szórakozóhelyre, a harmadik, pedig nagyon rendesnek akar látszani, ezért szolidaritásból nem jön el velem se :S Ők a legjobb barátnőim úgyhogy itt maradtam egyedül, ráadásul én nagyon nem bírom, ha így cserbenhagynak ill. otthon ülni sem szeretek, tiszta ideg vagyok most :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!