Hülyeséget csináltam, nem tudom kivel beszéljem meg. Valaki esetleg tanácsot?
Hát,gondolkoznod kellett volna mielőtt cselekszel.
Ezen nincs mit tenni,vagy lefújod az egészet,és akkor jövőre nem éppen te leszel a legkedveltebb ember a suliban az első hetekben,vagy csak azt a zűrős embert utasítod el,meg persze a haverjait,de akkor egy életre szereztél egy rosszakarót.
lefújni nem akarom,meg így is kb. 13-4en lennénk,szóval nem sok,csak nem tudom mennyire tudom kordában tartani a dolgokat.
amúgy,sulimból senki nem jön,nem lenne para:D
Vagy visszamondod a meghívást.
Vagy megkéred a szülőket, vagy szomszédokat, hogy cuccolják el az értékeket, meg a szőnyeget. A zsebpénzedet meg félreteszed, hátha ablakot is törnek.
A szomszédokat úgy értettem, hogy ha jóban vagytok, akkor tároljanak neked pár dolgot arra a pár órára.
Én mit nem adnék, ha ilyen izgalmas dologban vehetnék részt! :)
igazából kb.semmi nincs a házba,csak az asztal,szék,kanapé,meg ilyenek.ez a régi házunk,most üresen áll.:)
amúgy,milyen igazlmasban?a törés-zúzás ,vagy a buli része?:D
A buli része néha az amortizáció is! :D
Nem voltam soha házibuliban, most meg már öreg vagyok hozzá. Na, de majd, ha lesz gyerek, kölcsönadjuk neki a lakást bulira! (Természetesen csak az esedékes lakásfestés előtt. :D )
hát,ez nem túl bíztató,de imádkozom hogy semmi baj ne legyen.:D
amúgy,jó ötlet,kaját-piát meg majd venni nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!