Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hülyeséget csináltam, nem...

Hülyeséget csináltam, nem tudom kivel beszéljem meg. Valaki esetleg tanácsot?

Figyelt kérdés
Rviden annyi,hogy megkaptam anyumék kéróját szilveszterre.először csak öten lettünk volna,viszont most írtam néhány embernek,és az egyik ,akit nem ismerek szinte,visszaírt.már megvette a cuccokat,hoz embereket,viszont hallottam róla hogy zűrös alak.félek,nehogy kárt tegyenek bármiben is.:(
2012. dec. 28. 17:17
1 2
 1/13 anonim válasza:
a meghívás és válasz között mennyi idő telt el mert akkor kérj elnézést hogy neki nem szántál megívót és pont nem kell kimagyaráznod.
2012. dec. 28. 17:23
 2/13 anonim válasza:

Hát,gondolkoznod kellett volna mielőtt cselekszel.

Ezen nincs mit tenni,vagy lefújod az egészet,és akkor jövőre nem éppen te leszel a legkedveltebb ember a suliban az első hetekben,vagy csak azt a zűrős embert utasítod el,meg persze a haverjait,de akkor egy életre szereztél egy rosszakarót.

2012. dec. 28. 17:23
 3/13 A kérdező kommentje:

lefújni nem akarom,meg így is kb. 13-4en lennénk,szóval nem sok,csak nem tudom mennyire tudom kordában tartani a dolgokat.

amúgy,sulimból senki nem jön,nem lenne para:D

2012. dec. 28. 17:34
 4/13 anonim ***** válasza:

Vagy visszamondod a meghívást.

Vagy megkéred a szülőket, vagy szomszédokat, hogy cuccolják el az értékeket, meg a szőnyeget. A zsebpénzedet meg félreteszed, hátha ablakot is törnek.

2012. dec. 28. 17:34
 5/13 anonim ***** válasza:

A szomszédokat úgy értettem, hogy ha jóban vagytok, akkor tároljanak neked pár dolgot arra a pár órára.

Én mit nem adnék, ha ilyen izgalmas dologban vehetnék részt! :)

2012. dec. 28. 17:36
 6/13 A kérdező kommentje:

igazából kb.semmi nincs a házba,csak az asztal,szék,kanapé,meg ilyenek.ez a régi házunk,most üresen áll.:)

amúgy,milyen igazlmasban?a törés-zúzás ,vagy a buli része?:D

2012. dec. 28. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:

A buli része néha az amortizáció is! :D

Nem voltam soha házibuliban, most meg már öreg vagyok hozzá. Na, de majd, ha lesz gyerek, kölcsönadjuk neki a lakást bulira! (Természetesen csak az esedékes lakásfestés előtt. :D )

2012. dec. 28. 17:47
 8/13 A kérdező kommentje:

hát,ez nem túl bíztató,de imádkozom hogy semmi baj ne legyen.:D

amúgy,jó ötlet,kaját-piát meg majd venni nekik:)

2012. dec. 28. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem volt egy házibulim amikor eltört az ágyam és kiégett a szőnyegem 10 helyen anyám meg kiröhögött
2012. dec. 28. 19:09
 10/13 anonim válasza:
jó zenéket össze lehetne válogatni, amit le lehet ott játszani, vagy esetleg valaki hoz laptopot stb.
2012. dec. 29. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!