Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy beszéljem rá a férjemet...

Hogy beszéljem rá a férjemet egy második babára? Én nagyon szeretnék de ő azt mondja elég 1.

Figyelt kérdés

2012. dec. 26. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért nem tisztáztátok a kapcsolat kezdetén? Az egyetlen gyereketekkel való foglalkozásban milyen szerepet vállal?
2012. dec. 26. 13:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd az okát. Lehet úgy érzi, ennyit tud eltartani. Vagy elege van a babázásból, a gügyögésből, a kakis pelenkákból.
2012. dec. 26. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedbe nem beszélném rá. Ha nem akar, ne erőszakold ki, hogy csak miattad akarjon. Mennyi idős a gyereketek?

Én csak többször beszélnék neki arról, hogy milyen jó lenne a kicsiteknek testvér, ha ti nem lesztek, ők ott lesznek egymásnak. Ha nem változna a véleménye, elfogadnám. Te sem örülnél neki, ha ő akarna, te nem és mindenárom meg akarna győzni.

2012. dec. 26. 13:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Lányunk már 3 éves igy nincs kakis pelus...

hát nagyon sokat melozik igy nem sok szerepe van igy a lányunk sokszor el is utasitja....ez az oka...

Kislányunk bölcsi én visszamentem dolgozni...

De valahogy akkor is szeretnék még egy gyereket mikor felhozom neki csak ennyit mond:Már megint kezded?

Pedig mikor kicsi volt akkor sem csinált semmit a gyerekkel ugymond.....mindig mindent én csináltam...

De azt mondja elég egy mert csak veszekednének a tesoval ez a másik indok...de én szeretnék még babázni egyszer..

2012. dec. 26. 13:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja kapcsolat kezdete hát 17 éve együtt vagyunk ez nem számit már...
2012. dec. 26. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Abból, amit írtál, úgy tűnik, neki az 1 is túl sok...
2012. dec. 26. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:
neked és a férjednek vannak tesóitok? mond neki, hogy a gyereknek kell testvér! nekem nagyon roszs lenne ha nem lenne tesóm.
2012. dec. 26. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:

3 éves...ne haragudj, de szerintem a gyermeked nincs egy éve, h szobatiszta. Annyira elképzelhetetlen, ha férjed szeretne kicsit fellélegezni, élvezni, h a gyerek már nagyobb, nem kell pelenkázni, nincs annyira rátok utalva, stb? Hogy egy kicsit szeretné visszakapni a régi a életét, újra kimozdulni?

Egy újabb baba még évekkel kitolná ezt. De ezeket vele beszéld meg, kérdezz rá konkrétan, h ez-e a baja vagy vagy az, mert az nem megoldás, h idejössz, kérdezel, a válaszokat meg lepontozod, mert neked nem tetszik.

2012. dec. 26. 15:49
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolso eddig nem pontoztam tévedsz..ha nem tetszik a kérdésem akkor minek válaszoltál?Nem kötelező...

Na most pontozok akkor az utolsonak legyen igaza csak az ő kedvéért!

2012. dec. 26. 21:54
 10/10 A kérdező kommentje:

És mind kettőnknek van tesoja...épp ezért nem jo a kapcsolat sem az öcsémmel sem nekik...sajna

A lányunkat szereti mindent mgetesz érte...mármint a férjem de majd beszélek vele sajnálom hogy idetévedtem ..((

2012. dec. 26. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!