Nincs kivel szilvesztereznem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és nagyon szeretnék menni bulizni, de nincsenek barátaim.2011. dec. 31. 13:19
2/10 anonim válasza:
Ilyenkor bármelyik szórakozóhelyen be lehet kapcsolódni a buliba.
3/10 anonim válasza:
hát engem meg hívtak, és sajnos igent mondtam. pedig semmi kedvem menni abba a buliba. mindegy, késő bánat, le nem mondhatom, mert sértődés lenne, meg már ki is fizették nekem. inkább otthon lennék most egy kicsit.
5/10 anonim válasza:
nem az utolsó pillanatban kéne siránkozni, hanem már novemberben le kellett volna szervezni valakivel a bulit
6/10 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat én is itthon leszek... tanulok...
17/L
7/10 anonim válasza:
Szülőkkel. Nem rossz az. Örülj neki, hogy még vannak.
8/10 anonim válasza:
Figyelj nem tudom hol laksz de budapesten a nyugatinál meg vörösmartinál szoktak lenni ilyen utcabál szerűségek! Látogass ki! Vagy ha akarsz rá költeni akkor gödör klubb vagy bármelyik hasonló klubbokban vannak ilyenkor koncertek ott simán becsatlakozhatsz!
9/10 anonim válasza:
Sajnos nekem sincsenek barátaim, de ha lennének, akkor sem mennék el bulizni. Amúgy meg beteg is vagyok, úgyhogy lehet, hogy még az éjfélt sem tudom megvárni..
10/10 anonim válasza:
Én meg már régóta semmit nem csinálok ilyenkor se, mert olyan párom van, aki soha semmit nem akar csinálni és teljesen rossz a hangulatom emiatt. :((( Még felnőtt pezsgőt se ihatok, csak kölyökpezsgőt 28 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!