Mchalssalami kérdése:
Mikor vannak a nagyobb leárazások? Karácsony vagy Újév után?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 11:39
1/3 anonim válasza:
Ez változó sok helyen máshogy van, legtöbb helyen karácsony után ugye, félig lejárt termékek, vagy el nem adott karácsonyra szánt termékek meg ilyenek.
Szerintem még újév után január februárban is érdemes figyelni az akciókat mert akkor is kerülhetnek elő jó dolgok.
2/3 anonim válasza:
Szerintem Január, Februárban már kezdik az idei cuccokat kicserélni tavaszira, ezért az akciósakat lassan beveszik .Mivel mostanság ugye divatba jött az a marha szokás, hogy már tél végén kirakják a nyárra való ruhákat.Szóval szerintem már most, karácsony után érdemes szétnézni.
3/3 anonim válasza:
Én H&M-ben dolgozom, itt 27-én kezdődtek, január végéig tartanak, meg az összes inditex ruházati cégnél is (Zara, Bershka, Pull and Bear, New Yorker, C&A, stb.), de pl műszaki cikkeknél nem tudom, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!