Mit vegyek barátomnak? Személyes, nagyobb érték mégis megfizethető?
Gondolkoztam rajta hogy veszek egy bögrét és feldíszítem üvegfestékkel, de anya szerint kicsit nagyobb értékben kéne mert ő is biztos nagyobbat fog venni mivel szülinapomra is vesz. Nemszzeretek ajándékot vásárolni, rutinom sincs benne. Szerintetek mit vehetnék? Én 15/L ő 16/F
Távkapcsolatban élünk és ez ilyen karácsony, sziveszter, meg ilyen újralátlak ajándék lenne.
Első válaszoló te elég bunkó vagy, ráadásul még a szöveget sem olvastad el (pl hogy fiúnak venné)...
Te ismered, hogy miket használ, minek örülne igazán. Annyi biztos, hogy valami olyat kellene venned, amire ha ránéz te jutsz eszébe. A fiúk általában nincsenek oda egy-egy díszért amit kitehetnek, ezért inkább valami használati tárgy felé kellene gondolkodnod. Mondjuk valami toll belegravírozva a nevével, vagy egy bőr öv beleírva valamivel. Most úgyis sok helyen kirakodások vannak, indulj el az egyiken, és hátha találsz valamit amit szerinted használna.
Második nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszodat :))
Amúgy már megvettem, de elég sokáig vaciláltam 2 dolog között :) Ment a pipa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!