Milyen otthoni, interneten keresztül végezhető RENDES munka van? Tudok gépírni és angolul és kicsit értek a számítógéphez, de ebben szeretnék fejlödni, mert nagyon érdekel.
Rendes munka nincs.
Ha megtanulsz programozni vagy weblapot szerkeszteni rendesen, akkor van.
Első, én is ilyesmire gondoltam, és ha tudnál róla valamit, azt kellett volna leírnod... Köszönöm.
Pesszimista válaszolók kíméljenek!
Van munka, csak ki kell fogni.
Én egy német cégnek végzek netes adatfeldolgozást távmunkában. Korrekt cég, minden hónap végén kapok egy kimutatást, hogy mennyit dolgoztam, mikor, és ennek fejében kapom a bért. Diákként dolgozom.
Ha megy a gépírás és az angol is, akkor lehet fordítani.
Feladsz hirdetést például expressz.hu-n, vagy google a barátunk és keresel fordítós távmunkát.
Ha tudnék rendesen angolul akkor ezt csinálnám én is :)
A fordítási munka nem olyan könnyű, mint gondolod!
Én megpróbáltam, de kaptam egy olyan műszaki szöveget, hogy szótárral se tudtam lefordítani, pedig elég magas szinten tudok angolul :)
Szia!Nekem egy tuti tippem,én is ezzel foglalkozok.Van egy 1,5éves kisfiam mellette napi 2-3 órában tudom csinálni.Ez internetes munka,de nekem bevált!30-35ezer forintot hoz havonta,ez is segítség.De lehet persze többet is keresni vele.
Írj emailt és megbeszéljük!
otthondolgozok@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!