16 eves kinai lany vagyok, azt szeretnem tudni hogy hogy tudnek munkat talalni most nyaron es milyen munka illene? . (tudok angolul es magyarul eleg jol es kinait anyanyelvi szinten)
Szerintem diákszövetkezeteknél érdeklődj!
Mivel tudsz angolul és kínaiul, több állást is kaphatsz. A kínai miatt meg pláne. Keresett nyelv manapság. (nálunk 800-1000 forintos órabérrel dolgoznak a fordítók, ami elég szép összeg :)
Ha én ilyen jól tudnék kínaiul és magyarul is (főleg még angolul is!), akkor kínai boltokban néznék körül, ott biztosan örülnének egy eladónak...
Vagy kínai étteremben, gyorsétteremben...
Van az itteni kínaiaknak újságjuk, amiben biztos van sok álláshírdetés is, ott is nézz körül!...
Csatlakozom!
500Ft-os órabér a minimálbér szintje. És diákmunkához nem kell tolmács vizsga. Álomvilágban élsz :)
MOst csak nézek és csodálkozom!
Eddig mindig úgy tudtam, hogy a kínai közösség nagyon összetartó, segítik egymást mindenben!
Neked meg nem tudnak munkát adni nyárra egy étteremben, vagy ruhaboltban?
miért kellene a kínai ruhaboltba egy kínai?
nem értem itt egyesek logikáját..
sztem annál sokkal jobb melót is találhatsz
fordítás, tolmácsolás
bár elég fiatalka vagy..
de ilyen adminisztrációs fordítási diákmunkákat biztos kaphatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!