Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Működőképes zajkeltő eszköz...

Működőképes zajkeltő eszköz lehetne ez?

Figyelt kérdés
Ha a kindertojás sárgályába XD teszünk ecetet és mondjuk valami zacskóba szóda bikarbónátami belefér a sárgályága 2ecet 1szódabirakbóna tömegszázalékos arányban megtöltünk egy sárgályát és egy drótot aegy lyukon kivezetnénk belőle és ha ezt a drótot meghúzzuk akk kiszakitja a szódabikarbóna zacsiját és öszerázódik akk az a géz ami fejlődik nagy hangal szétnyomná persze a tojás légmentesen le lenne zárva.

2012. júl. 6. 19:44
 1/9 anonim válasza:
100%

Ugyan ezt toltuk az ecet + sütőpor kombóval gyerekkorunkban, csak az egyik kezünkben ez, a másikban valami géppisztoly volt :)

simán elférnek egymás mellett másodpercekig, csak amikor összerázod dobd el, annyira hangos nem lesz, sőt semennyire, csak pukkan és kézigránát :)

2012. júl. 6. 19:46
 2/9 Virágh Attila válasza:
100%
Sőt megcsinálhatod úgy is, hogy a cipő szagelvonó zacskójában található golyókat teszed rá (elég 3-4 darab) a szódabikarbónára, vagy sütőporra, és a másik tojásfélbe pedig sima vizet öntesz. Összenyomod, majd nagyon rázni sem szükséges, mert rögtön elkezd ammóniagáz fejlődni, és 3-5 s után szétveti. (Persze itt nem atomrobbanásra kell gondolni, emberi élet veszélyeztetésére alkalmatlan.)
2012. júl. 7. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
A fehérlyébe tedd, ne a sárgályába!
2012. júl. 7. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

sósav+alufólia

dobálj egy műanyag flakonba alufólia gombócokat, majd tölts rá sósavat, zárd le, dobd el, kb 2 perc múlva durran és füstöl. óvatosan vele, a sósav mar!

2012. júl. 11. 00:02
 5/9 anonim válasza:
100%

Ó, a mai fiatalok amatőrök. Meg már a Kinder-tojás sem a régi.

Ezt úgy oldottuk meg régen, hogy beleöntöttük az ecetet a nagyobbik részébe, a kisebbik részét telenyomtuk sütőporral vagy szódabikarbónával, rá egy réteg a 3 rétegű zsepiből, az egészet pedig rápattintottuk az aljára. Így a kindertojás gyakorlatilag végtelen ideig elvolt, mert nem értek össze a cuccok, de amint azt mondtuk valakinek, hogy "figyi, fogd már meg!", az úgyis megdöntötte, az ecet szétáztatta a paprírzsepit, és mivel így nem volt lyuk, ráadásul a Kinder-tojás nagyon jól zárt, irtózatosat durrant a kezében, beterítve őt habos nyákkal. Nem tudom, hogy ezzel az oldalra nyílós modern tojással meg lehet-e csinálni, de egy próbát megér.

2012. júl. 12. 00:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A lidl-ben lehet kapni olyan csokitojást, amiben a régifajta kettészedhető műanyag kistojás van.hármasával vannak csomagolva,ablakocskás dobozban.olyat használj, mert nekem jobban sikerült azokból ,mint a mostani eredeti kiderből...

XD

2012. júl. 20. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Oldalt nyíló kinder? Ez nekem új. Mióta van ez?
2012. szept. 7. 11:51
 8/9 anonim válasza:
én olyat csináltam hogy fogtam két csavart és közéjük egy anyacsavart tetttem úgy hogy az anya csavarban maradjon hely (csak egy kicsit csavartam be a csavarokat) és oda rengeteg gyufamérget nyomkodtam (amennyit csak bírtam) és jól összeszorítottam a csavarokat. aztán ezt a "szerkezetet" hozzvágtam mondjuk egy villanyoszlophoz és k***a nagyot robbant :D csak nagyon messze kell állni tőle mert veszéles mert ez a méreg szétszedte darabokra az acélcsavart :) de nem mindig sikerül elsőre mert nem mindegy hogy hogyan érkezik a "szerkezet" a villanyoszlopba :D
2013. jún. 25. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
előzőnek: akkor az olyan volt mint egy házi ördögpatron :D mi egyszerűen a gyufamérget alufóliába csomagoltuk, és azt vágtuk hozzá mindenhez.
2013. jún. 26. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!