Ma lehet takarítani?
A babona szerint amit ma csinálsz, azt fogod tenni egész évben. Tehát vagy kitakarítasz (azt úgyis kell év közben is) és akkor tiszta lakásban leszel, vagy nem és akkor a babona szerint egész évben koszban leszel.
Én kitakarítanék :-)
Kedves kérdező !
Nem lehet könnyű az életed, ha a babonák előírása szerint éled .
" A babona szerint amit ma csinálsz, azt fogod tenni egész évben."
Akkor a párom keze egész éven a melleimet fogják markolászni? ÓÓÓÓÓÓ ez nagyon jó lesz,csak még nem tudom,hogy fogom megoldani így a munkába járást..
14:54
Hehehe... Ezt nem én mondom, hanem a babona szerint van így. Egyébként nem is rossz elfoglaltság... :-) És azért gondolom, a mai napon azért csináltok mást is, nem csak markolásztok :-D
Én ha házibulit tartottam volna függetlenül minden babonától kitakarítottam volna. Utálok koszban élni. Mivel nem volt buli itthon és tegnap rendet raktam, kitakarítottam, így ma nem takarítok. :D
16/L
ma 14:57
hát reggel felkeltünk,és a párom csöcsörészett egy kicsit.Majd reggeliztünk,és csöcsörészett egy kicsit..Majd egy kis szex.Kicsit rendbe szedtem magam,és most pihengetek.A párom időnként megcsöcsörész..Végül is egész nap ezt csináljuk....Babona szerint az egész évem ilyen lesz. :):) DE JÓÓÓÓÓÓÓ (élvezném nagyon.) még takarítás közben is csöcsörésznének..Kell ennél jobb élet???
Nekem meg hajnal 5:30 ra megjött a menszeszem.....akkor én egész éveben vérezni fogok????:)
Én takarítottam.Mosogattam,mostam,teregettem,sepregettem, pakolásztam,főztem.Elkészítettem a cuccomat holnapra a munkahelyre elkészítettem a gyerek dolgait a bölcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!