Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ma lehet takarítani?

Ma lehet takarítani?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Szerinted, ahol buli volt, megvárják a csillagok kedvező állását a takarításhoz és addig kerülgetik a maradványokat ?
2012. jan. 1. 13:24
 2/10 A kérdező kommentje:
nem a buli, hanem a babona miatt kérdezem.
2012. jan. 1. 13:25
 3/10 bánomisén ***** válasza:

A babona szerint amit ma csinálsz, azt fogod tenni egész évben. Tehát vagy kitakarítasz (azt úgyis kell év közben is) és akkor tiszta lakásban leszel, vagy nem és akkor a babona szerint egész évben koszban leszel.

Én kitakarítanék :-)

2012. jan. 1. 13:41
 4/10 anonim válasza:
Az 1997. évi CXCX. törvény 4. paragrafus a) pont értelmében január elsején, amennyiben az hétvégére esik, tilos takarítani! Megszegése szabálysértésnek minősül, legfeljebb egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közmunkával vagy pénzbírsággal büntetendő.
2012. jan. 1. 13:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező !

Nem lehet könnyű az életed, ha a babonák előírása szerint éled .

2012. jan. 1. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:

" A babona szerint amit ma csinálsz, azt fogod tenni egész évben."

Akkor a párom keze egész éven a melleimet fogják markolászni? ÓÓÓÓÓÓ ez nagyon jó lesz,csak még nem tudom,hogy fogom megoldani így a munkába járást..

2012. jan. 1. 14:54
 7/10 bánomisén ***** válasza:

14:54

Hehehe... Ezt nem én mondom, hanem a babona szerint van így. Egyébként nem is rossz elfoglaltság... :-) És azért gondolom, a mai napon azért csináltok mást is, nem csak markolásztok :-D

2012. jan. 1. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Én ha házibulit tartottam volna függetlenül minden babonától kitakarítottam volna. Utálok koszban élni. Mivel nem volt buli itthon és tegnap rendet raktam, kitakarítottam, így ma nem takarítok. :D

16/L

2012. jan. 1. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 14:57

hát reggel felkeltünk,és a párom csöcsörészett egy kicsit.Majd reggeliztünk,és csöcsörészett egy kicsit..Majd egy kis szex.Kicsit rendbe szedtem magam,és most pihengetek.A párom időnként megcsöcsörész..Végül is egész nap ezt csináljuk....Babona szerint az egész évem ilyen lesz. :):) DE JÓÓÓÓÓÓÓ (élvezném nagyon.) még takarítás közben is csöcsörésznének..Kell ennél jobb élet???

2012. jan. 1. 15:18
 10/10 anonim válasza:

Nekem meg hajnal 5:30 ra megjött a menszeszem.....akkor én egész éveben vérezni fogok????:)

Én takarítottam.Mosogattam,mostam,teregettem,sepregettem, pakolásztam,főztem.Elkészítettem a cuccomat holnapra a munkahelyre elkészítettem a gyerek dolgait a bölcsibe.

2012. jan. 1. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!