Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Kinek mi lesz az újévi fogadal...

Kinek mi lesz az újévi fogadalma? Ha nem fogadtok meg semmit, miért nem?

Figyelt kérdés

Nekem több apró fogadalmam lesz. Átgondoltam az elmúlt egy évemet és rájöttem, hogy miken kell változtani. Pl. alapetően türelmes típus vagyok, de egyes emberekkel szemben gyakorolnom kell még a türelmességet.

Ezenkívül megfogadom, hogy megtanulom kezelni a mosógépet és életmódot váltok (már amennyire a körülmények engedik, szóval fitnesz terembe nem fogok járni pl.)

És ti?

16/L

2011. dec. 31. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért fogadjak meg bármit is? Mitől más ez a nap, mint a többi?

Mellesleg nem fogadkozni kell, hanem cselekedni.

2011. dec. 31. 11:08
 2/9 anonim válasza:
Hat en most kulfoldon vagyok, ugyhogy baromi maganyos vagyok, nem volt se karacsonyom,de meg szilveszterem se lesz. Raadasul ma reggel arra a hirre keltem,hogy meghalt valaki...Ugyhogy meg el se kezdodott az ujev,maris fantasztikus...En sose szoktam megfogadni semmit,de ujjevtol fuggetlenul mar 1-2hete erlelodik bennem,hogyha a hivatalos ugyeket elintezem tobbet fogok mozogni,es muszaj belehuznom a nyelvtanulasba,de azt hiszem,ha ezeket nem csinalnam meg,akkor magam alatt vagnam erosen a fat. Ja es a turelmemen nekem is lenne mit javitanom, hogy sikerul e,azt meglatjuk,ketlem,de azert igyekszem jobban probalkozni, ha mar nem tini az ember,sajnos nehezebben valtozik/alkalmazkodik masokhoz,ugyhogy nagy valtozast e teren azert nem varok, de legalabb kozeliteni szeretnek egy elviselheto emberhez.
2011. dec. 31. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt hogy ezentúl nem pazarlom az időmet olyanra amihez nincs kedvem.

ezt most karácsonykor kezdtem el,amikor inkább nem mentem a szülimhez karácsonyra,mert csak elrontották volna szokásosan az egészet (más rokonokhoz mentem persze)

2011. dec. 31. 11:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Sokaktól hallom, nem fogadkozni kell, hanem cselekedni, de ez butaság. A kettő nem zárja ki egymást.

Én az utóbbi években mindig megfogadtam valamit, tavaly (vagyis idén) azt fogadtam meg, hogy jobb kapcsolatot alakítok ki a nővéremmel. És igen, idén is nagyon sokat veszekedtünk, de mellette sokszor elmentünk vásárolgatni, sütöttünk, főztünk, beszélgettünk és nagyon jól éreztük egymást. És ezek plussz motivációt adnak, hogy igen, érdemes megfogadni dolgokat, hiszen, ha tényleg akarjuk, akkor valóra tudjuk váltani.

2011. dec. 31. 11:29
 5/9 anonim válasza:
Nekem lesz. Már nem várok ezzel tovább. Még januárban megölöm magam.És igaz, cselekedni kéne végre.Eljött az az idő, amikor már nem bírom tovább.Adtam magamnak egy kis időt, hátha jobb lesz az életem, de nem lett jobb, sokkal rosszabb lett, és egyre rosszabb lesz.Minden napom egy kínszenvedés, minden másodpercben szenvedek. Több idő már nem kell, mert tudom, hogy ennél még ezerszer többet fogok szenvedni.
2011. dec. 31. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez butaság. Én mindig arra gondolok, ennél csak jobb jöhet.

Az elmúlt évem pocsék volt. Kirugtak a munkahelyemről, a lakásom szolgálati volt, onnan el kellett jönnöm, és egy büdös fillér és állás nélkül álltam egyedül a világban.

Folyton azt éreztem, nem kellek senkinek, pedig nem dolgozom rosszul, ráadásul meglehetősen elhivatott is vagyok, szóval mindenki velem szemétkedik.

Aztán mikor végetért az önsajnálatom, felálltam, leporoltam a nadrágomat, megtöröltem az orromat, írtam egy klassz önéletrajzot, és nekifogtam lakást keresni.

HÁROM nap alatt kutyástul beköltöztem egy bérelt lakásba, és két hónap alatt találtam munkát (k*va kegyetlen ám a munkaerőpiac, jegyzem meg).

Ha úgy érezzük, sz*r az életünk, nem mást kell okolni, és nem sajnál(tat)ni magunkat, hanem kapard össze magad, és fogadd meg, hogy változtatsz az életeden. Vagy ne is fogadd meg, ha nem szimpatikus a fogadkozás, csak vedd sorra, mi az, ami hiányzik, hogy jobb legyen, és mit tudsz megtenni, hogy beszerezd. Menj emberek közé! Persze, hogy depis lesz az ember, ha otthon ül egész nap a fenekén! Nekem van egy kutyám is, ha csak kitesszük a lábunkat itthonról, VADIDEGEN emberek rohannak le, hogy milyen gyönyörű a kutya. Nem tudom, te hogy vagy vele, de engem az ilyesmi totál fedob. Lehet, egy csődtömeg vagyok, de legalább kutyát nevelni tudok, ráadásul a kutya nagyon szeret engem.

Az új munkahelyen ugyan éjszakai műszakba vagyok felvéve, de mondtam, hogy bármi van nappal is, bízzák csak rám nyugodtan, legalább addig sem unatkozom.

Bízvást állíthatom, hogy jobb lesz az élet, csak a mi közreműködésünket igényli. Ne várd a sült galambot, hanem tessék a jobbá tétel lehetőségét megkeresni.

Fel a fejjel, komolyan, ne add fel, csak ne a múltat sirasd, hanem gondold, hogy innen már csak felfele vezet az út.

Legyen boldog új évetek :)

2011. dec. 31. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is sok mindent meg kellett fogadnom.

- nem káromkodom

- egyenesen ülök, javítok a tartásomon

- kevesebb hiszti

- mínusz 8-9 kg ;)

- elhagyom az előítéleteim

- mindig megmondom a véleményem, egyenes leszek ( ez kissé nehézségem, mivelhogy félek, hogy esetleg megbántok valakit, aki közel áll hozzám)

- nem érdekel ezentúl más negatív véleménye, csak azokkal foglalkozom, akik szeretnek és én is őket.

- nem leszek befolyásolható, erős leszek, kitartó, végig fogom vinni a terveim, megvalósítom az álmaim

- pozitívabb szemléletmód

Hát, hajrá nekem! Na, de pozitív szemléletmód, szóval menni fog ;)

19L

2012. jan. 1. 12:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem is hasonlóak a terveim és érzem, hogy rengeteget változtam az utóbbi néhány hónapban, talán az utóbbi egy évben. Tudom és hiszem, hogy a kitűzött célokat valóra váltom, persze nem egyszerre, de van rá a mai napon kívül még 365 napom! :)
2012. jan. 1. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Igen, én is változtam már, de még kell azért :) Ja, és a main kívül már csak 364 napunk van, hihi! :)
2012. jan. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!