Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hogy döntsek? (bővebben lent)

Hogy döntsek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A barátnőmnek az anyukája már téli szünet előtt is említette, hogy majd ott aludhatunk náluk a másik barátnőmmel (3-an vagyunk legjobb barátnők), aztán tegnap mondta a barátnőm, hogy Szilveszterezhetünk náluk! Nagyon örültem mert még soha nem szilvesztereztünk együtt. De pár perccel később eszembe jutott, hogy mit fognak szólni anyuék? A nővérem is elmegy máshoz szilveszterezni és én is elszeretnék menni a barátnőmhöz.A másik barátnőmnek megengedték , hogy ott aludjon és együtt szilveszterezzünk. De ő csak akkor mehet/megy ha én is megyek. Nagyon szeretnék elmenni és semmi házibuli vagy disco meg semmi ilyesmi. A szülei otthon lennének meg minden , és csak mi 3-an lennénk meg a húga. De egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy a szüleim ketten szilvesztereznek , én meg átmegyek a barátnőmhöz. Félek , hogy mérgesek lennének rám a szüleim ,és attól is, hogy nélkülem , egyedül szilvesztereznek . Általában elszoktunk menni valahová pl. tavaly a szomszédok meghívtak minket , az előtt meg anyu barátnőjénél voltunk. De most én nem szilvesztereznék otthon és félek ,hogy megharagudnának rám, de ennek ellenére nagyon szeretném a barátnőmnél tölteni a szilvesztert. Most mit tegyek? Kérlek segítsetek! A válaszokat előre is köszi.

13/L

2011. dec. 27. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid te ismered, hogy elengednének-e, illetve mennyire haragudnának meg érte, vagy vennék a szívükre a dolgot.

Ha a szilvesztert nem is tudjátok együtt tölteni, másnap, 1-jén tudtok vmi közös családi programot szervezni, illetve kicsit ünnepelni.

A szüleidnek van már fix programja Szilveszterre? Mert ha mennek valahová, nem lesznek "egyedül". De lehet örülnek a kettesben töltött időnek is.

Biztos figyelembe veszik, hogy az első együtt töltött szilveszter a legjobb barátnőiddel, és szeretnéd jól érezni magad velük. Ezért szerintem senki nem haragudna meg.

22/N

2011. dec. 27. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:

oda mész ahol jól érzed magad

szüleid ellesznek ketten is szilveszterkor szerintem, meg ahogy kezdesz idősebb lenni úgy lesz hogy már nem otthon leszel

bulizni mész már nagyobb korodba biztosan

mert gondolom úgyse kint ülnél a szüleiddel, legalább igy ők is romantikázhatnak kicsit kettesbe:D

de mondom ahogy akarod úgy döntesz:D, nem hinném hogy hragudni fognak

2011. dec. 28. 16:11
 3/3 wiwwien válasza:
Én már három éve eljárok otthonról szilveszterezni.Mindig azt csinálom,hogy elmegyünk a haverokkal 9 fele,és éjfél elött mindig hazaérek,hogy anyukámékkal töltsem.Koccintunk meg minden ami kell,és utána megyek tovább a saját dolgomra. Persze nem 10 percre megyek haza,hanem olyan háromnegyed órára. De ugye ez nem megoldható,ha messze lakik a barátnőd.:S 16/L
2012. jan. 11. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!