Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy döntsek? Akusztikus...

Hogy döntsek? Akusztikus gitárt szeretnék vásárolni, a helyi boltban két olyan hangszer van ami említésre méltó. ( Eko Ranger 6 ~22900 Ft, Fender CD 60 ~33000 Ft )

Figyelt kérdés
A Fenderre nagyon nincs is pénzem, meg nem is tűnik olyan jó gitárnak, de viszont a neten találtam két Cort gitárt. ( AD810, AF510 ) Vettem már neten egyszer gitárt, de az egy Uniwell volt, és hát voltak vele problémák, gy visszaküldtem, de az is elég macerás volt. Olyan gitárt szeretnék, hogyha esetleg megkockáztatom, hogy megrendelem, ne kelljen visszaküldeni.27000 forintom van az egész bulira.
2011. dec. 26. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyen árkategóriában hülyeség neten gitárt rendelni, mert igen valószínű, hogy gáz lesz vele.

Bemész egy hangszerboltba, kipróbálsz 10-et és kiválasztod a legjobbat (legkevésbé sz*rt).

2011. dec. 26. 23:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Mint írtam két említésere való gitár van ebben a kategóriában, nem több. A másik kisebb boltban van egy Stagg, az is aranyáron. A Cort gitárok meg mégsem mondanám gagyinak... Máskor olvasd el jobban a kérdést! Köszi.
2011. dec. 27. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A Cortot válaszd szerintem! A legjobb ár/érték arányú gitár manapság, és nem valószínű, hogy bajod lesz vele. Egy biztos: Noname gitárt ne vegyél! Fender, vagy Cort!

2011. dec. 27. 15:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére meg tudom rendelni a kisebbik boltból a Cort AD810-et, 25-ért.
2011. dec. 27. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá, és kitartást a gitározáshoz! :)
2011. dec. 27. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönön szépen!
2011. dec. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!