Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mivel töltötted a szilvesztered?

Mivel töltötted a szilvesztered?

Figyelt kérdés

Mi szűk baráti körben ünnepeltük hangszórón dübörgő zene mellett. 20 órától éjfélig beszélgettünk. Mindössze két pohárral ittam csak, mert alig vagyok túl egy elég csúnya hasmenés - hányás 5 napos betegségen.

Őszintén szólva, már amúgy sem vonzanak a kora reggelig tartó "Csapjuk szét magunkat!" bulik.

32 évesen már bőven elég a szolíd szilveszter.

jan. 1. 14:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Este 10-ig régi zenéket hallgattam, utána lefeküdtem aludni.
jan. 1. 15:12
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
A sötét szobába poshadtam és telefonoztam. 19L
jan. 1. 15:50
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Férjemmel voltunk ketten. TV-t néztünk, beszélgettünk, neteztem, majd éjfél után "mulattam" a Dunán lévő zenékre. Tv-t felhangosít, és énekeltem.
jan. 1. 15:54
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Este 9ig kisgyerekes barátokkal voltunk nálunk, utana mindenki ment haza. Lefektettem a ket gyerekem és mentem aludni 🤣 A ferjem fent volt.
jan. 1. 16:27
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Alvással.
jan. 1. 17:33
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Átjöttek a barátaink, előtte sütöttem-főztem, este 8 körül érkeztek.

A fiaink (kamaszok) elvonultak beszélgetni, társasozni, de közös késői vacsorára, éjféli koccintásra, néha beszélgetésre előjöttek, mi is beszélgettünk, kávéztunk, ettünk-ittunk.

Jó hangulatban telt, de nem részegedett le senki, nem bömböltettünk durván semmit, nem tüzijátékoztunk és főleg nem petérdáztunk, ordibáltunk :)

jan. 1. 17:43
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Enyhe gyomorrontással és tévézéssel.
jan. 1. 20:08
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Reggel négykor keltem mert volt reggeli műszak a munkahelyemen.Délután kettőkor végeztem.Négy körül nekifogtunk a párommal rakott kenyereknek,majd bekapcsoltuk a tv-t de mivel egyetlen értelmes műsor nem volt így rákapcsoltuk a sláger tv-re ott legalább volt egy minimális szilveszteri hangulat.Beszélgettünk,kimentünk sétálni a faluba,borozgattunk és vártuk hogy éjfél legyen.Éjfélkor felköszöntöttük egymást,telefonáltunk a közeli rokonoknak majd fél egykor úgy elaludtam mint akit fejbevágtak volna.
jan. 1. 20:32
 9/16 anonim ***** válasza:
56%

A férjemmel és a kiskutyánkkal itthon. Társasoztunk, biliárdoztunk, sorozatoztunk, gyerekpezsgőt ittunk,csillagszórót gyújtottunk a visszaszámláláskor, éjféli csók😘 3 körül a párom elment aludni, én pedig egy pokróccal bekuckóztam a kanapéra az év elsőnek szánt könyvével és olvastam, aztán hajnalban egy kis szex, majd még aludtunk , délután 3 után keltünk. Ennyi.

Én nem vagyok hajlandó ilyenkor sem utazgatni, se az utcán fagyoskodni, félve hátha lelő valami elmebeteg a hülye petárdáival/tűzijátékokkal, sem tömegnyomorban lenni " bulikban".

jan. 1. 20:53
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
Mint majd' minden estét: YouTube-n buta videókat néztem, majd 10-kor lefeküdtem. Aludni nem tudtam, mert fél háromig ment a tűzijáték és petárda szünet nélkül.
jan. 2. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!