Ki töltötte egyedül a Szilvesztert?
Napközben volt programom.
Este meg aludtam egy jót.
Kutyat setaltattam a Margit-szigeten ... nem voltam egyedul, mert rengeteg futo volt, egy csomo durrogtato ember es par setalgato szerelmespar :) Hazafele beugrottam a boltba (nalunk nyitva voltak a kisboltok) es BUEK-ot kivantam az elado csajszinak.
Ma kora reggel a fel varos kirandult a hegyekben, futoverseny is volt ... szoval ha akarna az ember, akkor sem tud egyedul lenni :)
Jelentkezem! Bocsánat előre is a hosszú írásért.
A kutyámmal töltöttem, pedig volt a közelben pár házibuli, de nem szeretek idegen személyekkel lenni nagyon, és inni se szoktam soha..
Sajnos sosem voltak barátaim, és ez volt az első olyan szilveszterem amikor full egyedül töltöttem az egészet. A családom dolgozott vagy bulizott. Bár alapból magányos vagyok így annyira nem hatott meg, de mégis benne van az emberben a hiányérzet. Egy lánynak örülnék azért már.. 19F
Amúgy Boldog Új Évet Mindenkinek!
én is
ugyanúgy töltöttem mint bármelyik másik napot, épp tvztem mikor éjfél lett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!