Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ki töltötte egyedül a Szilvesz...

Ki töltötte egyedül a Szilvesztert?

Figyelt kérdés
Hogyan sikerült?
2022. jan. 1. 20:48
1 2
 1/14 anonim válasza:
69%
én egyedül voltam és zenét hallgattam a szobámban
2022. jan. 1. 20:53
 2/14 anonim válasza:
93%

Napközben volt programom.

Este meg aludtam egy jót.

2022. jan. 1. 20:56
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Filmet néztem egy pizza és 2 pohár bor társaságában. Teljesen jó volt, amúgy sem vagyok bulizós fajta
2022. jan. 1. 21:11
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Én. Az eddigi években jól elvoltam egyedül, nem zavart a dolog, de most estétől elég rossz lett a kedvem. Úgyhogy nem volt élvezetes.
2022. jan. 1. 21:19
 5/14 anonim válasza:
79%
Filmet néztem, meg zenét hallgattam, szerintem egész jó volt
2022. jan. 1. 21:20
 6/14 anonim válasza:
82%
Jelen! Egész nap csak ettem, feküdtem, és azon gondolkodtam hogy vajon ez az év jobb lesz e mint 2021 vagy sem.
2022. jan. 1. 21:35
 7/14 anonim ***** válasza:
79%

Kutyat setaltattam a Margit-szigeten ... nem voltam egyedul, mert rengeteg futo volt, egy csomo durrogtato ember es par setalgato szerelmespar :) Hazafele beugrottam a boltba (nalunk nyitva voltak a kisboltok) es BUEK-ot kivantam az elado csajszinak.

Ma kora reggel a fel varos kirandult a hegyekben, futoverseny is volt ... szoval ha akarna az ember, akkor sem tud egyedul lenni :)

2022. jan. 1. 21:54
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

Jelentkezem! Bocsánat előre is a hosszú írásért.

A kutyámmal töltöttem, pedig volt a közelben pár házibuli, de nem szeretek idegen személyekkel lenni nagyon, és inni se szoktam soha..

Sajnos sosem voltak barátaim, és ez volt az első olyan szilveszterem amikor full egyedül töltöttem az egészet. A családom dolgozott vagy bulizott. Bár alapból magányos vagyok így annyira nem hatott meg, de mégis benne van az emberben a hiányérzet. Egy lánynak örülnék azért már.. 19F

Amúgy Boldog Új Évet Mindenkinek!

2022. jan. 2. 00:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

én is

ugyanúgy töltöttem mint bármelyik másik napot, épp tvztem mikor éjfél lett

2022. jan. 2. 01:24
 10/14 anonim ***** válasza:
36%
Sajnállak titeket minden rosszindulat nélkül. :(
2022. jan. 2. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!