Ti hogyan töltöttétek a szilvesztert?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 04:37
1/8 anonim válasza:
Szerintem a kamaszok még józanodnak, később várhatsz választ a kérdésedre... :))
2/8 anonim válasza:
Itthon voltam, nem csináltam semmi különöset. 18/F
3/8 anonim válasza:
Sleeping <3 Elmondhatatlanul jót aludtam... :D Sem rövid,sem hosszútávon nem tervezek mást csinálni. Nekem tökéletes így :)
5/8 anonim válasza:
Egy felejthetetlent, Isteneset buliztam a szűk baráti körömmel.:) 6-an voltunk, mindenki a párjával, de rettentő jól éreztük magunkat. Mi lányok széttáncoltuk a lábainkat, énekeltünk, koktélokat kevertünk, a fiúk meg inkább biliárdoztak, de azért élvezték nagyon az estét ők is.:) Kb. 4 körül döglöttünk ki, de egyik fiúnak sajnos 7-re kellett mennie dolgozni (vendéglátózik), így mindenki feltámadt újra, én már akkor nagyon fáradt voltam, de elkezdtek körülöttünk beszélgetni, így csak felületesen bóbiskolt mindenki max fél órákat délelőttig. Most értünk haza párommal.:) Nem is tervezhettem volna jobbat, meg is háláltam Istennek hogy ilyen barátaim lehetnek!
6/8 anonim válasza:
Először néhány haverral kezdtünk alapozni, beszélgettünk, iszogattunk zenét hallgattunk. Ez úgy este 9-ig volt, aztán pedig nekik más terveik voltak, mi inkább falura buszoztunk egy házibuliba amit az egyik barátnőm tartott. Beszélgettünk, táncoltunk, iszogattunk egész éjjel, de enm szedtük szét a házat. :) Valamikor reggel hétkor dőltünk ki, de nem aludtunk sokat, 11 körül keltünk és a maradék ember főzött kaját.
7/8 anonim válasza:
A családdal.
Karaoke, pizzasütés, társasozás, tévézés, puzzle volt a program. 4-kor feküdtünk le.
16/L.
8/8 anonim válasza:
Néztem a kedvenc sorozatomat,éjfélkor koccintottam a szüleimmel,aztán lefeküdtem aludni. Nem vagyok a bulik híve,nekem ez így tökéletes volt,kipihentem magamat :)
Búék mindenkinek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!