Aki már volt így hogy vészelte át?
Figyelt kérdés
Aki egy több éves párkapcsolat után egyedül maradt, új párt nem talált nektek hogy telt az első Szilveszter-Újév napja egyedül? Ha voltatok magányosok hogy vészeltétek át főleg arra gondolva hogy exetek már új párjával ünnepel?
Nem vagyok egy nagy társasági ember, exemmel mindig kettesben töltöttük a Szilvesztert, elmentünk a városba sétálni, itthon filmeztünk, beszélgettünk, olyan jó volt. És most ez a nagy üresség van csak helyette.
dec. 31. 21:29
2/3 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy mennyire véglegesnek ítélítek a szakítást? 1-es válaszoló jó tanácsot írt, szerintem fogadd meg...
Lehet, hogy csak ellaposodott, egysíkúvá vált a közös életetek. Együttélés volt, vagy csak együttjárás?
Hány évesek vagytok? Te melyik nemhez tartozol?
3/3 anonim válasza:
Hát... Nekem még soha életemben nem volt barátnőm, így nekem amblock sz@r érzés látni, hogy a baráti körömből lassan csak én maradok egyedül. Úgyhogy nekem magányos karácsony, magányos újév, magányos Valentin-nap, magányos nőnap, magányos húsvét, magányos pünkösd, magányos nyaralás, magányos egyéb ünnepek az évben. Mielőtt valami nyelvtannáci ideírná: szándékosan írtam így, nem, nem csak szóismétléssel tudok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!