Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Aki már volt így hogy vészelte...

Aki már volt így hogy vészelte át?

Figyelt kérdés

Aki egy több éves párkapcsolat után egyedül maradt, új párt nem talált nektek hogy telt az első Szilveszter-Újév napja egyedül? Ha voltatok magányosok hogy vészeltétek át főleg arra gondolva hogy exetek már új párjával ünnepel?

Nem vagyok egy nagy társasági ember, exemmel mindig kettesben töltöttük a Szilvesztert, elmentünk a városba sétálni, itthon filmeztünk, beszélgettünk, olyan jó volt. És most ez a nagy üresség van csak helyette.

dec. 31. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Ki kell békülni vele erre az estére.
dec. 31. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy mennyire véglegesnek ítélítek a szakítást? 1-es válaszoló jó tanácsot írt, szerintem fogadd meg...

Lehet, hogy csak ellaposodott, egysíkúvá vált a közös életetek. Együttélés volt, vagy csak együttjárás?

Hány évesek vagytok? Te melyik nemhez tartozol?

jan. 1. 08:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát... Nekem még soha életemben nem volt barátnőm, így nekem amblock sz@r érzés látni, hogy a baráti körömből lassan csak én maradok egyedül. Úgyhogy nekem magányos karácsony, magányos újév, magányos Valentin-nap, magányos nőnap, magányos húsvét, magányos pünkösd, magányos nyaralás, magányos egyéb ünnepek az évben. Mielőtt valami nyelvtannáci ideírná: szándékosan írtam így, nem, nem csak szóismétléssel tudok írni.
jan. 6. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!