Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szilveszter egyedül?

Szilveszter egyedül?

Figyelt kérdés

30+os f vagyok, már nem az első egyedüli szilveszterem de ilyenkor azért kicsit rájön az emberre jobban.

Egy éve költöztem fel Pestre, introvertált vagyok, meg ezer dolgom volt az évben, melóhelyen csak pár kollégám van, akik voltak barátaim azokban csalódtam nagyot, így leépítettem őket.

Azt gondoltam kisétálok a Bözsi hídra egy sörrel a kezemben és onnan nézem a tűzijátékot, nem furcsa egy egyedül sétálgató ember? :D

dec. 31. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francért lenne furcsa? :) Have fun, bástya. És búék.
dec. 31. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha pesten lennék én is hasonlót tennék, de így marad az "úgy teszek, mintha nem lenne szilveszter" hack.
dec. 31. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Enis egyedul toltom, es szinten mar nem az elso ilyen. 26n vagyok. Barataim nincsenek es eleg antiszoc lettem az elmult evekben. buek mindenkinek!
dec. 31. 18:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés, köszi hogy megnyugtattatok :D BÚÉK mindenkinek :D
dec. 31. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!