Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Lesz aki hasonló okokból...

Lesz aki hasonló okokból egyedül szilveszterezik?

Figyelt kérdés

Eddig mióta az eszemet tudom, minden évben szilveszteri buliba vagy házibuliba mentünk barátokkal, egyetemi csoporttársakkal.

Sajnos az idei év egy nagyon nagy mélypont volt az életemben, véget ért egy hosszú párkapcsolatom, vele így elment egy jó baráti társaságunk, munkahelyet váltottam év vége felé ahol még új vagyok, veszítettem el barátságokat, családi gondok is voltak.

Idén az első szilveszter, amikor nem hívtak sehova. A volt barátom baráti körével töltöttük eddig 50%ban a szilvesztert, a másik saját baráti köröm akikkel a másik 50%ban töltöttem, pedig szétesett idén mert sokan külföldre költöztek.

A maradék különálló barátnőimre pedig idén rátalált a szerelem, így a párjukkal lesznek.

Szüleim a házunkban szerveznek bulit a baráti körükkel.

Én pedig egyedül maradtam idén először.

Nagyon rosszul élem meg ezt. Úgy érzem mindenkinek van terve csak nekem nem, rámtelepedett a magány érzése.

Van valaki hasonló helyzetben? Ti hogyan élitek ezt meg?

29N

tegnap 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam vendéglátásban éveket, és mondom, az sz@rabb. S€gg részeg embereket terelgetni színjózanul.

Menj el valahova, valami szórajozóhelyre. Szingli lányként simán. Ha más nem, támcolsz egy jót.

tegnap 14:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyedül biztos nem mennék semmi szórakozóhelyre. :D
tegnap 14:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a tavalyi szilveszteremet töltöttem tök szarul. Határon dolgoztam, és haza küldtek két hét leállásra. 31-én még itthon voltam, de január elsején reggel 6-kor indulnom kellett a 400 kilométeres útra, tehát alig ihattam. Bulizni se hívtak. Volt egy lakótársam, akivel azt hittem tök jóban vagyunk, és a szolgálati lakásban csinált egy bulit szilveszterkor, de engem nem hívott meg. :) Ebben a tudatban ültem itthon, és depiztem. Éjfélkor a kis családdal koccintottunk, majd 1 körül lefeküdtem. Se zene nem szólt, se tv, semmi. Full kussban ültünk. Előtte viszont minden évben mentem bulizni valahova.

Idén viszont találtam egy csodálatos párt magam mellé, és vele leszek.

Kitartást! Még van pár nap szilveszterig, bármi alakulhat. :) Ha esetleg meg nem, akkor jövőre.

ma 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!