Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Gáz egyedül lenni szilveszterkor?

Gáz egyedül lenni szilveszterkor?

Figyelt kérdés

17 vagyok és lány, már 7. osztály óta buliból buliba jártam szilveszterezni, most meg 12.-be úgy alakult, hogy egyedül legyek.

Lett volna társaság, de már nem értekezünk egymással, így ők együtt lesznek, én külön.

Nagyon fura most a szüleimmel legyek, nem lesz semmi izgalom, picit olyan magányos egy érzés.

Még ki tölti egyedül/ családdal a szilvesztert?

dec. 30. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%

Tavaly én így töltöttem. Családdal(pontosabban ketten voltunk, meg a két kutyánk). Nagyon uncsi volt. Még inni sem ihattam, mert másnap korán kelnem kellett, és vezettem és dolgoztam.

Előtte én is mindig bulizni mentem. Tök rossz kedvem volt, hogy mindenki bulizni van, mert tették ki a képet, engem meg sehova nem hívtak. Volt egy laza kapcsolatom egy pasival, az házibulit szervezett, de még az se hívott el oda, mert lenézett engem, mert nem vagyok diplomás(csak egyetemista még, de ő egyetemista sem volt soha amúgy), neki meg a barátai mind diplomás vállalkozók voltak, stb. És ,,nem illettem volna oda". Na, ki is adtam az útját ezek után.

Gáz egyedül? Nem tudom. Én rosszul éreztem nagyon magamat, de neked nem kell. Gondolom te másnap nem kelsz hajnal 4-kor, és mész dolgozni, szóval kb bármit csinálhatsz, ami végül is tök jó.

dec. 30. 14:49
 2/13 anonim válasza:
86%

magányos egy érzés a szüleiddel lenni akik az életedet adták és felneveltek?

tesó ne tudd meg mi az hogy magány van aki 10 éve egyedül él egy csöves bánat albérletben. és 12 órázig egy műanyag gyárban.

ezt gondold át mégegyszer.

dec. 30. 14:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 19éves koromig minden szilvesztert lényegében otthon töltöttem a családdal...max. annyit voltunk kint mikor éjfélkor összejött az utca és tűzijátékoztunk egyet.

Te mondtad hogy eddig minden éven volt részed buliban, most fogd fel ezt egy év pihenésnek.

Jövőre majd újra szerveztek valami összejövetelt.

dec. 30. 15:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Sokkal inkább egyedül (vagy szülőkkel, tesóval), mint egy behalt buliban.
dec. 30. 16:11
 5/13 anonim válasza:
75%

én annyit kérek tőled, hogy a szüleidnek ezt ne mond el :D hogy te tök egyedül vagy úgy hogy mindketten élnek

persze tudom miről beszélsz.. én konkrétan heti 2szer hallottam apámat hozzámszólni akkor is " lehúztad a wcket" de ilyet akkor se mondj.

dec. 30. 16:15
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Üdv a klubban!

Én viszont úgy néz ki tényleg egyedül leszek, és kb. aludni fogok - jobb ötlet híján! :(

F

dec. 30. 16:17
 7/13 anonim válasza:
100%
Lassan 19 vagyok.Eddig minden szilvesztert a családommal töltöttem, akkor is ha nem jövök ki jól a szüleimmel.Volt hogy haverok is átjöttek aztán náluk aludtam meg náluk folytattuk de nem bulizgattam máshol egész idō alatt.
dec. 30. 16:22
 8/13 A kérdező kommentje:

5-s, a szuleimre az anyukamat ertem meg a baratjat, csak nem akartam most magyarazkodni inkabb igy irtam lenni, roviditve;)))

nem nagyon jovok ki jol a mostohaapummal, ha nevezhetjuk igy

dec. 30. 16:25
 9/13 gabor49 ***** válasza:
100%
szerintem ez nem gáz hogy a szuleiddel szilveszterezel
dec. 31. 05:47
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Gáznak nem gáz, csak kellemetlen ha te buliba vágysz.

De szerintem inkább mutasd meg magadnak, meg a barátaidnak, hogy te egyedül is jól tudod érezni magad.

Mennyivel jobb lesz azt mesélni a többieknek, hogy te otthon is milyen jól érezted magad, mint hogy a keserűséget hallanák, hogy sehova nem lettél hívva.

dec. 31. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!