Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » A szilveszter sokaknak miért...

A szilveszter sokaknak miért szól a lerészegedésről?

Figyelt kérdés

dec. 29. 20:31
 1/8 anonim válasza:
40%
Nekem a kokózásról, fűvezésről, kristályozásról én egy csepp alkoholt nem iszok..na most jobb ? Egyébként meg engem nem érdekel az egész
dec. 29. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ők máskor is szeretnek lerészegedni, csak így tudnak bulizni.
dec. 29. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Ha sokaknak, akkor azok meg isszák ugyanúgy szabadnapkor is.

Akikről meg a TV-ben hallani hogy gyomormosásra vitték azok még szűzek alkohol terén, amikor végeztem a középsulival elmentünk egy gyorsétterembe enni módjával, sörözőbe mentünk amit akartunk kértünk, vodka narancs, sör, tequila, meg még boros kóla is volt emlékszem mert csúnya volt a hányás tőle, és nem is tudtam haza menni nyáron, valahol elestem és aludtam, amikor felkeltem nem ismertem a környéket úgy seggre ültem, elindultam hazafelé még 2x kijött ami akart, ezután szerintem 18-24 óra másnap.

Szóval fiatal felnőtteknek koránt sem a lerészegedés a cél, amikor velem ez megtörtént akkor ittam meg tisztességesen minden elém kerülő italt, amit utólag bánok, mert alulbecsültem az alkoholt, és rájöttem k___a nehéz kezelni az étel és alkohol közti mértéket.

dec. 30. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
A magyarok nagy része azért él, hogy meg részegre ihassa magát, számukra ez az élet és a szórakozás.
dec. 30. 08:04
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Mi társasozni fogunk, az éves vbk adagot felélve (két főre egy üveg bor, meg rengeteg kóla). Ami azt jelenti, hogy a bor felét vagy kiöntöm a végén, vagy január hétvégéin beosztva elfogyasztom, mert a party-társamat szilveszter után még ennyire sem érdekli a dolog... :)
dec. 30. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Mert egyetemista vagyok, és alapból szeretek inni.
dec. 30. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Máskor nincsrá alkalom. Pontisabban nem voltrá alkalom de cca 7éve felhagytem ezzel a szokással,csunyán elbasztam azt akkor és ott. Ugyhogy megfogadtam,hogy mértékkel fogok inni. Azóta nekem az év nagyrésze "száraz".
jan. 1. 04:45
 8/8 anonim válasza:
Kérdezed ezt egy olyan országban, ahol hungarikum a pálinka, minimum 90.000 alkoholista él, és az emberek nagyrésze a hedonizmusban hisz, mert jövőkép semmi. Tisztelet a kivételnek, de a legtöbb magyar zabál, vedel.. minden ünnep erről szól sokaknál. Ugyanolyan este mint máskor, csak egyszer megkerülte a Napot a bolygónk, semmi extrát nem jelent számomra.
jan. 1. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!