A szilveszter sokaknak miért szól a lerészegedésről?
Ha sokaknak, akkor azok meg isszák ugyanúgy szabadnapkor is.
Akikről meg a TV-ben hallani hogy gyomormosásra vitték azok még szűzek alkohol terén, amikor végeztem a középsulival elmentünk egy gyorsétterembe enni módjával, sörözőbe mentünk amit akartunk kértünk, vodka narancs, sör, tequila, meg még boros kóla is volt emlékszem mert csúnya volt a hányás tőle, és nem is tudtam haza menni nyáron, valahol elestem és aludtam, amikor felkeltem nem ismertem a környéket úgy seggre ültem, elindultam hazafelé még 2x kijött ami akart, ezután szerintem 18-24 óra másnap.
Szóval fiatal felnőtteknek koránt sem a lerészegedés a cél, amikor velem ez megtörtént akkor ittam meg tisztességesen minden elém kerülő italt, amit utólag bánok, mert alulbecsültem az alkoholt, és rájöttem k___a nehéz kezelni az étel és alkohol közti mértéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!