Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Miért nem rendeznek szabadtéri...

Miért nem rendeznek szabadtéri szilveszteri bulit Budapesten?

Figyelt kérdés

Sem koncert, sem tűzijáték semmi nem lesz. Oké hogy van augusztus 20-an. De lehetne amennyi adót fizetünk szikveszterkor is.

Csak ilyen méregdrága beulos helyek vannak.

dec. 26. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Régen voltak Budapest különböző helyekein ingyenes szabadtéri szilveszteri bulik. Sajnos Fidesz megszüntette mert ezzel pénzt sporolnak.
dec. 26. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:

En is hiányolom.

Helyette trollkodni szoktam, többnyire veszek minden biszbaszt az utcai árusoknál a váci utcában, paróka ilyesmi.

dec. 27. 19:33
 3/5 A kérdező kommentje:

De az nagyon unalmas. Minden országban nagy rendezvények vannak csak itthon nincs semmi.

CSak sza..os éttermek, meg ilyenek.

dec. 27. 20:52
 4/5 anonim válasza:
Kuka a Vörösmarty tér is, nem rég jöttem haza! Szabadtéri színapd idén sincs, tüzijátékozni se lehet, csak aki kajál, meg a túristának éri meg kimenni, amúgy dögunalom! Az árusokból is elég sok pakol össze, tele van rendőrrel az egész. Tönkretették teljesen. Tavaly még volt legalább tuzijátékozási lehetőség (bár zene akkor sem, amit már régótwa hiányolok én is!)
dec. 31. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ezaz. Semmi. És Budapest azért a Főváros. Én nem tudom.. de már idén van ugye. Ez a 2025 os szilveszer lehetne egy olyan hogy valamelyik Budapesti arenbana szilveszterkor koncertek.. Mert van Pécsett is elég sok vidéki településeken csak Budapesten nincsen.
jan. 1. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!