Szilveszteri buli vagy család?
Figyelt kérdés
Elhívtak egy szilveszteri buliba a barátnőim de még nem volt olyan újév amit ne a családommal töltöttem volna. 17 vagyok és ez lenne az utolsó gyerekként a családdal. Nem tudom hogy mit tegyek. Maradjak itthon vagy menjek a barátokkal?dec. 29. 00:49
1/7 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni.
Az tuti, hogy én 17 évesen bulizni mennék. Most menjél, míg megteheted. Én egyetem, meg munka mellett már levegőhöz alig jutok, nem hogy bulizni.
Én gimiben is mindig bulizni mentem inkább. Utána voltak évek mikor csak a párommal voltam, vagy csak a családdal, stb.
2/7 anonim válasza:
17 évig a családoddal töltötted.
Most indul a fiatal felnőtt életed, most tölts akár tizenpár évet a barátokkal, bulizással.
Utána úgyis lesz saját családod, akkor meg majd velük töltesz tizensok évet. :)
3/7 anonim válasza:
Ha eddig velük voltál, akkor mehetnél most buliba. Vagy sértődés lenne belőle? Menj buliba, mert az is lehet, hogy többet nem lesz ilyen lehetőség. De csak óvatosan!
4/7 anonim válasza:
17 éves miért gyerek? Én pl. 16 éves korom óta dolgozom (+mellette tanultam stb.) 🤔 Nem mondom hogy követendő, de ez az abajgatás manapság a szülők részéről túlzásnak tűnik.
6/7 anonim válasza:
5, nem kiskorú, hanem fiatalkorú, és ezzel együtt korlátozottan cselekvőképes a jelenleg hatályos magyar jogszabályok szerint.
Joghallgatóként szúrja a szememet a félretájékoztatás. Ha írunk valamit, akkor az legyen már helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!