Minek kell egész decemberben petárdázni?
Állattartóként és úgy, hogy még negyven se vagyok az az álláspontom, hogy egy évben ki lehet bírni, hogy egy éjszakára konkrétan a semmit ünnepli sok ember. Fel lehet és fel is lehetne rá készülni, ha betartanák a szabályokat és sokan megtennének mindent azért, hogy az állatuk ne szökjön el vagy szerencsétlen kapjon sokkot, hiszen sok a felelőtlen állattartó is.
Szintén idegesít engem, hogy már karácsonykor vagy karácsony másnapján elkezdődik a rendszertelen petárdázás, mert olykor csak pár durran, de van amikor sorban lövik el őket. Szilveszter meg maga a rémálom, mert már előtte is elkezdik, de már ahogy besötétedik az engedélyezett idő előtt szinte apokalipszis kezdődik el. Ilyenkor az is az utcán van, aki általában nem szokott. Kedvencem, amikor nem csak az az öröm, hogy durran egyet, hanem az is, ha mondjuk melléd dobják vagy be a kertedbe, erkélyedre. 31-én dolgozok, már abból van némi sértődés, hogy a kollégáknak megmondtam, hogy ahogy letelik a munkaidő megyek haza, semmi bandázás, mert nem tudhatod, hogy kivel akadsz össze az úton.
Sajnos rossz környéken élsz. :(
Egy 2200 fős községben élek, de petárda durrogtatás már nem volt 5-6 éve legalább, tűzijáték is egyre kevesebb.
Testvérem 40 km-re él tőlem egy kisvárosban, ott sem volt durrogtatás évek óta.
Viszont a tőlem 12 km-re lévő nagyobb városkában szoktak durrogtatni, unatkozó hülyegyerekek néha, nagynéném mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!