Decemberben vásároltam a Tescoba egy Op3en Dott mobiltelefont, ami egész idáig szuperül üzemelt, ám kb.2 hete iszonyatosan lassan tölti fel az akksit. Mitől lehet ez? Bővebben lent.
Szia
Ide nézz be, többek találkoztak már a hibával. Kár visszavinni miatta, elvileg simán orvosolható:
Sziasztok!
telefon akkuról még néhány megjegyzés. korábban már írtam, de most hosszabb "tesztelés" után a tapasztalatom:
1; nem szabad egész éjjelre töltőn hagyni, mert akkor megbolondul
2; érdemes nagyjából belőni, hogy mikor fog 100%ra feltöltődni, és akkor le kell venni, max 10 perccel később
3; ha ezek valami miatt nem jönnek össze, akkor kb 1 hét 10 nap amíg a telefon regenerálódik, addig nagyon gyorsan merül....
DE ha betartom, az első két pontot akkor pl most, hogy külföldön vagyok, és repülő üzemmódban, viszont ÁLLANDÓ wifizés mellett akkor 1 nap alatt kb 50- 60 %ot merül max, inkább kevesebbet. mielőtt kijöttem volna - szerintem - normál felhasználással se merült egész napos használat mellett 10- 15 % alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!