Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mit fogsz csinálni 2025-ben?

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Mit fogsz csinálni 2025-ben?

Figyelt kérdés
aug. 31. 07:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%
Itt mi a helyes válasz? Miért lettem lepontozva? (15.)
szept. 8. 14:43
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

Én első 2 választ adtam, sokaknak nem tetszett az se 🤷🏼‍♀️

Csak sokan nem ismerik a 3 gomb jelentését és azt hiszik, véleményt kell vele jelezni, nem a válsz hasznosságát.

Ilyen szempontból amit írok, az épp egy rendkívül haszontalan válasz és 0%-ra kéne értékelni, mert az eredeti kérdésre nem válaszolok éppen, de hát úgyis lesz, aki a zöld kézre nyom, csak mert egyetért velem, és azt hiszi, azt jelzi a zöld gombocska.

szept. 8. 22:06
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Otthon fogok poshadni kilátástalanul ugyanúgy. Munka nuku, nem tudok dolgozni mert betegségem van. Polgármester nem hajlandó segíteni az új sem, pedig már mondtam neki, hogy adhatna valami könnyű fizikai munkát.

Úgyhogy itthon leszek a kutyáimmal, közben tiktokon lájvozok aztán majd akik szeretnek engem azok utalnak pénzt, meg majd küldik az ajándékokat.

44/F

okt. 4. 09:56
 24/27 anonim ***** válasza:
46%

"Remélhetőleg lediplomázom és költözök Németországba"

Reméljük kétkezű szakmunkásnak diplomázol, mert abból van orbitális hiány. Diplomásból meg főnökből bezzeg lassan Dunát lehetne rekeszteni.

okt. 6. 15:49
 25/27 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy elkeserítelek, de élek a 21. század adta lehetőségeimmel és azt tanulok, ami érdekel, nem azt, amire lehetőségem van, vagy amit muszáj, és nem szakmunkás képzések keltették fel az érdeklődésem, pedig középiskola utolsó 1-2 évében jól körbenéztem, mi az, ami érdekel.

De ha az megnyugtat, főnöki pozíciót nem áll szándékomban betölteni, az irányítás nem nekem való.

okt. 10. 02:16
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Meló, és extrém tanulás. Most egy szakon vagyok, és jövőre kezdem a másodikat mellette duálison. Nyáron meg nyelvvizsga a terv.
dec. 26. 16:44
 27/27 anonim ***** válasza:
Várom a lepontozásokat.
dec. 26. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!