Mit fogsz ma csinálni? Mi lesz az ebéded? ;)
Figyelt kérdés
Èn ma strandra megyek csalàdommal. 9-15ig ott leszünk. Ott fogunk ebédelni. Valószínű hekket eszem, és egy lángost. ;)
24F
aug. 18. 07:19
1/11 anonim válasza:
Nagyon sajnálom az olyan embereket, akiknek ezt idegenekkel kell megosztania.
2/11 anonim válasza:
Semmit nem csinálok, és szendvicset ebédelek.
3/11 anonim válasza:
Ma pl főzök. Rántott csirkemell, zöldséges bulgurral. Aztán film, sorozat, olvasás, hoki, stb.
4/11 anonim válasza:
Paprikás krumpli + kovászos uborka
Csinálni semmi különöset nem fogok, nézek valami filmet szerintem majd.. de lehet alszom, ha már éjjel nem sikerült.
5/11 anonim válasza:
Takarítok, tanulok, az ebédem meg saját készítésű gyros.
6/11 anonim válasza:
Ma nem főzök hál istennek, mert tegnap rendeltem. Kínai leves lesz meg rántott csirkemell rizzsel. Meg ha megyek boltba, hozok valami jó sütit.
8/11 anonim válasza:
Sorozatokat nézek, ebédre csirkés kelláposztát eszem sárgarépával, délután alszom pár órát, este híradót nézek neten, közben megetetem a kiskutyánkat, majd párommal terveztünk biliárdozni kicsit, aztán megint sorozatokat nézek laptopon, vacsira marhapörkölt tarhonyával ( tegnap csináltam), később fürdés a párommal, aztán lefekvés előtt még olvasom pár órát az épp aktuális könyvemet:)
9/11 anonim válasza:
Sorozatnézés, olvasás, pakolás a főterv mára, de ezek mellett már lassan kezdenem kéne az ismétlést egyetemre; van pár tantárgy, amit elő kell vennem, mert arra épülők jönnek majd, és jó lenne felkészülten menni órákra.
Ebédre pedig itthon sütött kalács lesz.
10/11 anonim válasza:
Jó strandolást! Én ma itthon pihenek. Nálam húsleves lesz rántott sajttal és petrezselymes burgonyával:)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!