Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mi az, amit biztos máshogy...

Mi az, amit biztos máshogy fogsz csinálni jövő karácsonykor?

Figyelt kérdés

2019. dec. 29. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem kapcsolódik szorosan a karácsonyhoz, inkább az előtte lévő ünnepi várakozáshoz, az adventhez: kicsit korábban kezdem el díszíteni a lakást, mert nagyon hangulatosak számomra az adventi díszek.

Amúgy idén végre tökéletes karácsonyom volt: semmi veszekedés, semmi betegség, semmi stressz, minden úgy zajlott le, ahogyan már hónapokkal előtte elterveztem.

2019. dec. 30. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik süteményem nem sikerült:), de szerencsére ez volt a legnagyobb "baj". Régóta bejáratott rendszerünk van a karácsonyi készülődésre - bár idén a szokásosnál is húzósabb volt a munka, ha jövőre lenne egy kicsit több időm megélni az adventet, az jó lenne.
2019. dec. 30. 10:27
 3/5 anonim válasza:
77%
Mi elutazunk, mert akkora a család, hogy folyamatosan mentünk, egyikünk sem élvezte ezt a hajszát, mindenki próbált tökéletes lenni. Ugyanolyan nap volt,mint máskor, csak ajándékoztunk is közben...
2019. dec. 30. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Jó lenne azt tudni, hogy mit hoz a jövő, de szerintem ilyen terveket leginkább az adott esztendő szeptemberétől-októberétől érdemes tervezni. Vagy inkább november?

Adventi időszakban (kb. december első napjai) már egy kicsit késői időpont lenne szerintem a tervezéshez. De van, aki mindent az utolsó hetekre/napokra halaszt el...

2019. dec. 31. 05:26
 5/5 anonim válasza:
100%
Én nem fogok dohányozni...
2019. dec. 31. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!