Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mik a tervek szilveszterre? K...

Mik a tervek szilveszterre? Kikkel töltöd a szilvesztert és hányan lesztek? Hol töltöd a szilvesztert?

Figyelt kérdés
Mi a korod?

2022. dec. 30. 23:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt nagy buli. Családdal, barátokkal töltöttem. Csak kisebb buli volt.
2023. jan. 3. 12:21
 22/24 A kérdező kommentje:
Végül is kinek hogy alakult?
2023. jan. 4. 19:38
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A 9-es vagyok. 32F

Rosszul alakult. Ugye elmentem haveromékhoz, ott volt a felesége is, meg az a bizonyos másik haver. Hamar, már este 6 körül elkezdtünk sörözgetni, aztán rövid időn belül előkerül a pálinka is... Mondtam, hogy nem kellene, mert este 8-kor már fejen fogok állni a szoba közepén, csak tukmálták. "Sajnos" a házigazda felesége ritka jó nő... így hát a fejembe szállt pia miatt egész éjjel őutána kajtattam. Például ő a kanapé végén ült, én meg mellette feküdtem, és minduntalan rátettem a lábfejem a combjaira (fekete harisnyában volt, amitől én eleve megőrülök, nemhogy még részegen). Ő ezt nem utasította el, nem mondta, hogy takarodj má' innen b*szd meg. Egy idő után haverom (az ő férje) is észrevette, mit csinálok, hajtok a nejére, rám is szólt, hogy nem kellene... de aztán még több pia csúszott le, és abszolút nem emlékszem a folytatásra. Azt tudom, hogy valamikor hajnal 5 körül búcsúztunk el velük egymástól, de hogy haraggal-e vagy anélkül, azt a mai napig sem tudom. Nem mertem őket azóta keresni, ők sem kerestek engem.

Nem is tudom, mit csináljak. Újév napja óta gyötör a lelkiismeret-furdalás, és az, hogy vajon végül sikerült-e magam kimagyarázni ebből a helyzetből, vagy utálnak, mint a sz*rt? 😟

2023. jan. 5. 19:01
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
A 23-as vagyok. Amúgy amikor jöttem, pontosabban tántorogtam hazafelé, leborultam egy lépcsőn - nem tudom, hol, mert a közelünkben egy darab lépcső sincs - és úgy összetörtem magam, hogy még most is sajog a térdem.
2023. jan. 5. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!