Mik a tervek szilveszterre? Kikkel töltöd a szilvesztert és hányan lesztek? Hol töltöd a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Mi a korod?2022. dec. 30. 23:03
11/24 anonim válasza:
Egyedül fogom tölteni itthon. Netflixen nézek valamit, megnézem az egyik Gyűrűk ura részt, Battlefield 2042-őzni fogok PC-n , és persze enni inni (nem alkoholt). A telefonomat pedig kikapcsolom, hogy véletlenül se zaklasson senki, még az a kevés ember sem akivel tartom a kapcsolatot.
27F
12/24 anonim válasza:
Két baráti családdal. Egykorúak a gyerekeink (10-13), ők is jó ellesznek, meg mi is. Remélem, társasozunk is.
Túl nagy kedvem nincs amúgy hozzá, szívem szerint le is mondanám, de a gyerekek már hetek óta ezt várják, nem tehetem meg velük.
13/24 anonim válasza:
Itthon a párommal,filmezes közös fürdés utánna megont filmezes.
14/24 anonim válasza:
Itthon feleségemmel és egyik barátnője jön át, beszélgetünk, iszogatunk, semmi extra, holnap úgyis meló...
15/24 7777 válasza:
Még mindig szervezés alatt. Igen innen a gyakoriról IS. Nem otthon az biztos. Buli. A helyszín már adott. A talipont is. Egyedül is megyek. Ha összejön meglehet nem egyedül megyek. .D Még 4 választ várok épp.. Nemtől függetlenül. Még lehet jelentkezni .:) Tudom sok a még bocs érte. 35f Bp.
16/24 anonim válasza:
Az exemmel filmezünk. De még az is lehet, hogy csak beszélgetünk..
17/24 anonim válasza:
Én anyukámmal leszek és a kutyáinkkal:) mehettem volna buliba, de végül nem volt kedvem úgyhogy a pihenés mellett döntöttem. Beülök majd szerintem a kádba, teszek fel egy arcpakolást és majd nézek valami filmet vagy sorozatot, az is lehet hogy nintendozok majd meglátom. Éjfélkor koccintunk egyet anyával aztán alszok. Ez most ilyen nyugis pihenős szilveszter :)
19/24 anonim válasza:
Otthon Tv-zek, gèpezek. BÚÈK! :)
20/24 anonim válasza:
én sajnálom az időt amit nem saját magammal töltök. Elmenni máshoz és semmit nem csinálni csak csacsogni, meg iszogatni?! Ez időpazarlás... inkább beütöm hogy van-e csiklója a tarantullának vagy ilyesmi mert ezzel is legalább tanulok valamit :D Társasházban lakok és rálátok a szomszédokra, ott beszélgetnek meg ölelgetik egymást az erkélyen, hacsak nem arról beszélgetnek hogy hogy forradalmasította a Quake a játékipart akkor számomra haszontalan maga az időtöltés... XY-nak lett pasija, húúú. Levarrtam a múlt heti buliban egy csajt *kacsint kacsint*, vagy hogy ki épp mekkora egy szar alak stb... most komolyan, van ezeknek értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!