Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Legyen engedélyezve szilveszte...

Legyen engedélyezve szilveszterkor bármiféle tüzijáték, vagy nem?

Figyelt kérdés

2022. dec. 27. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17%
Én meg annak hogy hiztizz és ne bírd ki azt a rohadt napot hát komolyan.Tisztára meg van savanyodva ez az ország külföldön bezzeg nem találkoztam max egy két ilyen c típusú emberrel
2022. dec. 29. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
Az ilyen jellegű szavazásnál a politikai életben. Ha mondjuk 60 an nem szeretik de 40 en igen és ragaszkodnak a használatához akkor az a 40 aki igényli ők nem számítanak? És itt bukik meg az egész. Ha azokon múlna akiknek nem tetszik sehol semmilyen formában semmit nem lehetne. Akinek igazán igénye van rá senki engedélyét nem fogja kérni! A társadalomban ahol marionettbábúként lehet rángatni az embereket mindent elvesznek az emberektől.
2022. dec. 30. 18:00
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem legyen, de a petárdázást korlátozzák szigorúbban.

Amúgy kutyás vagyok.

2023. jan. 1. 06:05
 14/14 NTBS ***** válasza:
43%
Mindig engedélyezik. Nem mintha ezen múlna.
2023. febr. 25. 08:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!