Milyen értékben vesztek idén tűzijátékot?
Kb 80000-90000 ft + a kötögetés, idén ennyi fért bele. Egyébként nézegettem a témával kapcsolatos kérdéseket és totál kiégtem. Akik szerint ez primitív és környezetszennyező szórakozás, az a dohányosokat is elitéli? És ugye csak elektromos autóval jár, vagy ha esetleg mégis benzines/dízeles van neki, akkor csak oda megy vele, ahova muszáj, igaz?
Tehát a balatonra vonattal jár, hogy ne szennyezze a verda a környezetet, autóval csak munkába, mert az hasznos.
Ja és a parton sétálni és kiba. drága "kézműves" dolgokat enni is legalább annyira felesleges idő és pénzkidobás mint pyrozni.
Nem dohányzom és el is ítélem azt, aki dohányzik (pl anyámat, akinek minden baja van, de csakazért sem teszi le a dohányt, inkább meghal hamarabb, minthogy megismerné az unokáit...). Nincs autóm, nem is kell, tömegközlekedek, biciklizek és gyalogolok. Nem egyszer elvonatoztam a Balatonra, érdekes módon túléltem... Nem eszek kézműves dolgokat, nem is értem, az hogy jön a témához.
Én azt a pénzt, amit mások tűzijátékra költenek inkább olyan dolgokra költöm, amik nem zavarnak másokat és nem szennyező (pl minőségi étel, élmény, kirándulás stb). De egyébként tv-t sem nézek, dolgozom és hasznosan töltöm a szabadidőmet. Pihenés gyanánt pedig sétálok, olvasok vagy kirándulok.
Egy porcikám sem kívánja a tűzijátékot, sose értettem, hogy mi az értelme, mint ahogy meccseket nézni - amiről mindig a "cirkusz és kenyér a népnek" jut eszembe. Tipikus fogyasztótársadalom.
17, én elmondhatom magamról, hogy egy intelligens, művelt és tanult ember vagyok, de mégis szeretem a tüzijátékot és a meccseket is, viszont rendkívül ellenszevesek az ilyen emberek, akik megbélyegeznek valakiket az elfoglaltságuk miatt.
Mi alapján ítéled el a pyrosokat, meg szurkolókat?
Ennyi erővel te a szememben egy senki vagy, mert bandukolsz és olvasol.
Szerintem az g*ci unalmas és jellemtelen, de mégsem kötök beléd, mert attól még lehetsz jó ember és biztos az vagy a magad módján, de ebben nem értek egyet veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!