Ha a puffogás élvezetet okoz, miért nem csináljuk zárt térben a petárdázást, és tüzijátékot?
Elvileg egy jó rock koncert is akkor jó, ha mindnél nagyobbat szól.
Mekkora lenne, ha mondjuk egy nagy csarnokban hatványozottan jönne ez az élvezet, puffogás, szikrák a nyakunkba. Szerintem állati lenne.
Csak beszerezni nem. :D
Amúgy akkor mi a különbség? Közterületen szilveszterkor is tilos nálunk. (Annyira nem követem, mivel úgyse akarunk ilyesmit venni se szilveszterkor se máskor... De tudom hogy szilveszterre van valami lazítás.)
De ez csak egy példa volt, a techno buli, hajnali ütvefúrás, közterületen alkoholt inni és társai továbbra is tilos. Szerencsére a parlagfű is, bár azt sajnos nem tartják be.
Szóval de, csomó dolog tilos mert zavaró.
A pirotechnikai eszközöknek vannak szintjei.
Az egyes típus egész évben vásárolható és használható bárhol.
A többinek nézzetek utána, mert foggalmam sincs 😅😅😅
Nyilván szakember bármikor vehet ilyesmit, koncertekre, ünnepekre.
De random ember nem vehet/használhat akármilyen tűzijátékot az év bármely napján.
De harmadszor írom le kb: ez csak egy példa volt, a techno buli, hajnali ütvefúrás, közterületen alkoholt inni és társai továbbra is tilos.
Örülök, hogy ilyen sokaknak sikerült egyetlen félmondatomat kiragadnia, és azon rugóznia. :D
14# aki fél mondatokat ragad ki, azért van, mert a szellemi kapacitásába annyi fér bele egyszerre. Mentalitástól függően azt fogják kiragadni aminek örülni, vagy amin kötözködni lehet.
Nem érdemes rájuk a szót fecsérelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!