Ha a puffogás élvezetet okoz, miért nem csináljuk zárt térben a petárdázást, és tüzijátékot?
Elvileg egy jó rock koncert is akkor jó, ha mindnél nagyobbat szól.
Mekkora lenne, ha mondjuk egy nagy csarnokban hatványozottan jönne ez az élvezet, puffogás, szikrák a nyakunkba. Szerintem állati lenne.
Egyébként igen, én a tűzijátékot meg a parlagfű-termesztést beltérre korlátoznám. Aki ezeket élvezi, az csinálja, de ne zavarjon vele másokat.
(Mégmielőtt: nem, nem halok bele. Attól még zavar. Én se csinálok olyan dolgokat, amivel másokat zavarok, cserébe csak ugyanezt várnám.)
Beltéren a tüzijátékok fele életveszélyes. Például a bombetta, telep, vagy bármely kisrakéta használhatatlan beltéren, hogy a füstmérgezésről ne is beszéljünk.
Senkisincs aki ne csinálna valamit ami mást zavar.
Vannak akiket már az autóközlekedés kikészít, mert a munkahelye közelében csak forgalmas út melletti lakás volt.
Ettől még be kell tiltani a gépjárműveket?
Nem.
Az hogy valami minket zavar, nem igazolja a tiltás/korlátozás létjogosultságát.
Ha még is így gondolkodnánk, vegyük fel a karen nevet.
Engem is zavar a sok autó, sajnos főút mellett élek. Természetesen nincs is autóm, nem közlekedek azzal.
Hogy ne igazolná a korlátozást? Akkor miért nem legális egész évben a tűzijáték? Miért nem szabad szerda esténként techno partit tartani a panellakásban 8000 decibelen? Egy csomó dolog van (szerencsére) korlátozva emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!