Ki mivel töltötte a szabályozott újévet?
Otthon voltunk párommal, délután átjött pár barát, 8ra hazamentek 😊
Másokat nem igazán zavartak a szabályok. Ugyanúgy volt durrogtatás és részeg őrjöngés éjjel az utcán, mint bármikor máskor.
Miert? Mar vege a szilveszternek? :( ... halljatok fiuk! Alljatok le! Vege a bulinak.
(nem hiszik el!) :DDD
Egyedül voltam otthon, külföldön élek. Egyedül iszogattam, neteztem, barátokkal beszélgettem telón, facetime-on. Úgyhogy magányosan telt :D
Itt is tilos volt a tüzijátékozás, de sokakat nem érdekelt, rendörség meg sehol nem volt. Mondjuk engem nem zavart, legkésöbb 1 órakkor már abbahagyták. Normál esetben mindig legalább hajnali 3-4 óráig durrogtatnak...
Nálunk is durrogtattak a szomszédban és még buliztak is (szerintem többen voltak, mint tíz).
Este felbontottam egy alkoholmentes pezsit (nem szeretem az alkoholosat), neteztem, barátokkal cseteltem, közben zenét hallgattam, majd megnéztem a híreket.
Nem maradtam fent sokáig. Rendes időben (20 órakor) nyugovóra tértem. Így telt el a Szilveszter. Amúgy meg, ugyanaz, mint a többi nap, így nem teszek kivételt.
Itt semmi etra nem volt. Budapest XI. kerület.
Éjfél környékén meg előtte volt némi durrogtatás, tüzijáték, 1-2 nagyobb is. De igazából semmi jelentős éjfél után nem sokkal aludtam is. Korábban egy átlagos nyári este zajosabb volt.
Amúgy reggel 4-kor keltem és 7-kor már napkeltét néztünk haverokkal. Sokan kimentek msnap a hegyekbe, erdőkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!