A sikoly rakéta felfelé megy? Ha nem akkor hogy tudom úgy megoldani hogy én szabályozzam az irányát?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 18:08
1/3 anonim válasza:
Igen felfelé megy,természetesen valamibe bele kell állítanod,például egy kis üvegbe
2/3 Nemtudomanevem(sem) válasza:
Felfelé megy. A pálca egyfajta súly, ami stabilizálja, és irányban tartja. Ahogy előttem is írták, egy üvegből vagy csőből kell indítani függőlegesen.
Persze előfordulhat, hogy mondjuk a szél elfújja, vagy a pálca nem jól van rátéve, és ferdén indul el, de ha tartassz tőle egy értelmes távolságot akkor baj nem lehet. Nagyon kis rakéta, nem tartozik a veszélyes dolgok közé. A nagyobbaknál már jobban megvan a veszély, hogy enm arra megy amerre kellene, hanem vízszintesen (rosszul indítják, vagy szél miatt), az már veszélyes tud lenni.
Persze szeretném hozzátenni, hogy egy rakéta szinte soha nem pontosan függőlegesen megy felfelé, mindig elhúz vízszintes irányban is :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. dec. 31. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!