Hol a rákba van a rendőrség egész este, amikor már több órája folyamatosan ugyanarról a helyről nyomják a tűzijátékot és petárdákat elvetemülten, közterületen?
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 22:58
12/25 anonim válasza:
igen, most volt a 11:30-as rövid híradóban.
1028 a kijárási tilalom megsértése miatt, és 16 a tiltott pirotechnikai eszközzel való visszaélés miatt.
Ez semmi. Én most be tudnék vállalni akár 1 hónap teljes karantént is azért cserébe, hogy nyártól újra normális életünk legyen. Ezzel szemben 1-2 héten belül el fognak szabadulni a számok.
13/25 anonim válasza:
1028 :D majdnem 1024 nem volt túl fantázia dús a statisztika kitaláló
14/25 anonim válasza:
nalunk meg a szomszed erkelyet is felgyujtottak a petardaval . megis egesz ejjel durrogtattak elotte utana is a szomszedos utcakban.pedig ITT volt 5 rendorauto de nem mentek oda
15/25 anonim válasza:
Nálunk közvetlen a ház előtt durrogtattak. Le se szarták, pedig több lakó is panaszkodott. De azt, hogy a barátommal ketten voltunk mindössze a megállóban és nem takarta az arcunkat a maszk, azért persze szóltak🙃
16/25 anonim válasza:
Mi a rendőrpalota mellett lakunk, itt is lőttek rendesen.
Mondjuk talán petarda nem volt, csak tűzijáték.
17/25 anonim válasza:
Remélem azért nem haltál bele drágám:)
18/25 anonim válasza:
13 esetben intézkedtek pirotechnikai eszközök miatt,a többi a kijárási tilalom megszegése miatt volt.
Ennyire érdekli őket a balfsz piro tilalom. Én lőttem egész éjjel,igaz magánterületen ill.elhagyatott helyen,de 60g mega petárda is volt a kicsikék között😉
19/25 anonim válasza:
Ez nem egy nagy bűn. Én sem mentem volna oda büntetni. Ellövik azt kész
20/25 anonim válasza:
Barmok??Miért barmok??Mert tűzijátékoznak.Hát kérdező te vagy a barom de te aztán tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!