Szörnyen kishitűek a szüleim és folyamatosan visszahúznak?
Szörnyen kishitűek a szüleim és folyamatosan visszahúznak?
Akkor "hú"-zz vissza te is nekik. Huuuuuu....
Miből gondolod, hogy ez kishitűség lenne és nem reális gondolkodás? A világ nem úgy működött és még a sok idióta motivációs előadó pénzszerzési erőfeszítései ellenére sem úgy működik, hogy mindenre képes vagy ami kipattan a fejedből.
Mindenkinek vannak határai. Ha a te határaidon belüli célokra reagálnak így, akkor jogos, hogy ez nem tetszik. Ha viszont tisztában vannak a képességeid és olyanokat álmodsz, amikre még ha fejen állsz sem leszel képes, akkor csak reálisan gondolkodnak.
A pesten nem tudsz vezetni valószínűleg az első kategória, a többi nyilván kérdéses.
Hármas, nagyon remélem ezzel a gondolkodásmódoddal nem mérgezel senkit és messzire elkerülik a negatív aurádat!
Rengeteg mindent meglehet csinálni, ha képes vagy elhinni! Csak a saját életemből tucatnyi példát tudnék felsorolni!
"Hogy menjen el a fülem mellett az ilyen és ehhez hasonló destruktív gondolkodásmód?"
Költözz el otthonról. Én is ezt tettem, a saját dolgommal és céljaimmal törődtem, ők meg távolról kénytelenek voltak végignézni. Azóta is leintek mindenkit, aki negatívan beleugat a dolgaimba a családi összejöveteleken. Felnőtt ember vagyok, ez már nem az ő dolguk és felelősségük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!