Ti mit terveztek szilveszterre?
Figyelt kérdés
Mindenképpen elakarok menni valahova, de ötletem sincs hogy hova menjek, mit csináljak, ezért titeket kérdezlek, hátha tudtok valamilyen jó ötlet alapot mondani.2019. dec. 16. 22:07
1/6 anonim válasza:
Beöltözös házibuli lesz nálunk. 60-as évek a téma.
2/6 anonim válasza:
Régen voltak koncertek a Március 15.-ei téren.Nem tudom idén lesz-e,a port.hu nem ír semmit és más ingyenes koncertet se.Én azt terveztem.Esetleg akkor kicsit járni Budapestet hátha mégis van valami.Bárokon gondolkozok még de nem tudom mi van egész éjjel nyitva.
Szóval szerintem itthon maradok és nézem a twitchet ha úgy alakul.
3/6 anonim válasza:
Itthon maradok.
Amúgy is itthon lennék, de kutya is van, így aztán végképp egyértelmű a dolog.
4/6 anonim válasza:
Az idei szilvesztert otthon, a családommal szeretném eltölteni. Filmet nézünk, zenét hallgatunk, beszélgetünk, eszünk-iszunk és jól érezzük magunkat :D
5/6 anonim válasza:
Virslit,lencsét, sültet eszem pezsgőt iszom sorozatozok gépezek.
6/6 anonim válasza:
Szlovákia haverokkal
Durrogtatás egész éjjel
Nekünk a pyro a gerince a szilveszternek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!