Van olyan fiatal, aki nem fog inni/drogozni/bulizni szilveszterkor?
Nagy valószínűséggel idén (sem) fogok bulizni, hanem helyette szűk családi körben tervezem eltölteni a 2019-es év utolsó óráit...
Amúgy engem sem vonz a buli, a hangzavar, a tömeg, a reggelig való ébrenlét, a mértéktelen ivás és az azt követő másnaposság.
Én se szeretem a "rúgjunk be, mert miért ne" bulikat.
Mióta van párom, én vele töltöm, filmezünk, társasozunk, úgy szórakozunk, ahogy mi szeretnénk. Párom előtt mindig 1-2 barátnőmmel töltöttem a szilvesztert, de itt se ittuk le magunkat csak szimplán jól éreztünk magunkat.
Szeretek úgymond bulizni (nem diszkóba menni, hanem inkább házibuli), de a szilvesztert nem szeretem. Valahogy annak nem láttam értelmét, hogy rúgjunk be és bulizzunk, pusztán azért, mert vége az évnek.
Szerintem az lesz, mint tavaly: párommal leszek, áthívunk pár barátot társasozni, meg koccintani éjfélkor. Közben vigyázunk a kutyákra. Aztán éjfél után vendégek el, mi meg alszunk.
30/N
Én még sosem rúgtam be szilveszterkor és kb az összes buli szar is volt (más egyébet sem fogyasztottam)
Én már inkább wellnessre vágyom:)
L24
Ha valaki csak az ivászattól, bulizástól, drogozástól érzi jól magát, az régen rossz!
Ezek nélkül a gyorsítók nélkül is lehet vidáman, kedélyesen tölteni az év végi ünnepeket.
Lazíts, beszélgess, olvass, rádiózz, hallgass zenét...
Egyébként meg:
Kellemes ünnepeket és Boldog új évet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!