Pünkösdkor ki mit csinál otthon miért van punnyadás mindenhol?
Figyelt kérdés
faceen alig vannak fenn alig tesz ki valamit meg úgy mindenhol punnyadás van ezt látom2023. máj. 29. 10:11
1/17 anonim válasza:
Te tényleg az fb-re alapozod, hogy ki mit csinál???
Mi elég sokat dolgozunk kinn most a kertben, ez volt a tegnapi, a délelőtti program, és ez lesz a délutáni is.
2/17 anonim válasza:
Tanulok vizsgákra, mert az elmúlt héten és jövőhéten összesen 7 ZH-m/vizsgám van
Még szép hogy itthon vagyok
3/17 A kérdező kommentje:
nem arra alapozom de lényegesebben nagyobb punnyadás van
2023. máj. 29. 11:58
4/17 anonim válasza:
Én az elmúlt két napban hétvégi/pünkösdi/gyermeknapi programokon voltam: nosztalgia és retró járművek, különvonatok, vurstli...
5/17 anonim válasza:
Más ünnepekhez kapcsolódnak ünnepi programok, szokások. Ehhez nem. Most kivételesen egybeesik a gyereknappal, így van program, de általában tényleg csak a punnyadás megy.
6/17 anonim válasza:
Például én lázas vagyok és fáj a torkom, ezért punnyadok itthon :(
7/17 anonim válasza:
Mert mit csináljak? Minden zárva van vagy tele van gyerekkel.
10/17 anonim válasza:
Kirándulás, kertészkedés. V.szeg mindenki az erdőben volt, mert ott rengetegen voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!