Mit csinálnátok, ha szeretnétek menni bulizni, de már nincs kivel? (csak néha)
Munkatársakkal?
Én akármilyen közösségben voltam (munka, tanfolyam, iskola) mindig kialakult spontán egy kis társaság, akikkel eljártunk együtt ide-oda.
Párod gondolom, nem mindig dolgozik. Néha elmehetne veled. Cserébe te is elmész vele olyan programra, amit őt szeretne.
"hívd el diszkóba a szomszéd Jani bácsit," Ez jó :D
Amiket írtál a párommal kapcsolatban, azt meg fogom játszani, de sajnos mindig az a kifogása, hogy ő éjszaka aludni akar, nem ugrálni.
A szomszédaim meg tényleg öregek, meg babájuk van már. Ráadásul csak nemrég költöztünk oda.
De jó lenne bulizni a hétvégén!
Hívd fel egy régi ismerősödet, osztálytársadat és hívd el bulizni.
Biztos vannak sokan, akik egyedül vannak és örülnének neki.
Olyan helyen dolgozom, ahol én vagyok a legfiatalabb és a többiek már kinőttek a bulizásból, vagy nem is voltak olyanok.
3-as: voltál már egyedül bulizni?
5-ös: ez a legnehezebb. felhívni egy régi ismerőst, akivel már időtlen idők óta nem találkoztatok. És ha nemet mond, az meg olyan ciki nekem.
6: akkor ne hívd fel rögtön, fb-on írj rá.
Ha egyébként sincsenek nagyon barátaid, akkor jót tesz egy-két kapcsolat felélesztése, a bulitól függetlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!