Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Minden lánynak kell virágot...

Minden lánynak kell virágot venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Gondoltam idén meglepem nőnap alkalmából a csajokat az osztályban. Nos, 1-2-vel a büdös életben nem beszéltem (8 év alatt->8 évfolyamos gimi) a többiekkel 1-1 szót szoktam váltani 2 lánnyal pedig nagyon jóban vagyok.

Arra gondoltam,hogy ennek a 2 hölgyeménynek veszek csak virágot, meg bonbont esetlet. Vagy mindegyiknek kell esetlegesen?

Milyen virágot adunk ilyenkor? A virágosnál szeretnék venni, és nem a kertünkből tépkedni, az olyan furcsa dolog!

Rózsát "nem vehetsz" a szerelem jele, de legszívesebben azt vennék mégis minőségibb és drágább virág mint egy gerbera vagy nem tudom mi. :D

Szóval mindegyiknek venni kell? És milyen virágot? :)

Köszönöm szépen a választ!

2019. febr. 16. 09:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
#6. Kerti rózsát adtál nőnapkor? Márciusban?
2019. febr. 17. 08:32
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Üvegházi, hogy pontosítsak neked, de nekem az kerti.
2019. febr. 17. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon szép gesztus:)

Csak egyet ne tegyél: ne az legyen, hogy mondjuk a 15 lányból 14 kap virágot, egy meg nem, mert az iszonyatosan bántó.

Szerintem adj annak a kettőnek, akivel nagyon jóban vagy. Rózsa is lehet akár, csak ne vörös. Szerelmi vallomásnak meg csak nem veszik, ha egyszer kettőjüknek adsz egyszerre :D

2019. febr. 17. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

Vegyél csak annak a kettőnek.

A rózsa a legjobb választás, a "szerelem jele" az csak a vörösre vonatkozik, olyan tényleg ne legyen, mert félreértik, aztán magyarázkodhatsz. :P

De a vörös rózsát leszámítva már senki nem veszi szigorúan ezt a virágnyelv dolgot, szóval bármilyen színű lehet.

Én mondjuk valamilyen tarka rózsát választanék, az elég különleges és biztos nem lesz gond a színéből.

2019. febr. 17. 19:57
 15/15 anonim válasza:
Nem
2021. márc. 2. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!