Minden lánynak kell virágot venni?
Sziasztok! :)
Gondoltam idén meglepem nőnap alkalmából a csajokat az osztályban. Nos, 1-2-vel a büdös életben nem beszéltem (8 év alatt->8 évfolyamos gimi) a többiekkel 1-1 szót szoktam váltani 2 lánnyal pedig nagyon jóban vagyok.
Arra gondoltam,hogy ennek a 2 hölgyeménynek veszek csak virágot, meg bonbont esetlet. Vagy mindegyiknek kell esetlegesen?
Milyen virágot adunk ilyenkor? A virágosnál szeretnék venni, és nem a kertünkből tépkedni, az olyan furcsa dolog!
Rózsát "nem vehetsz" a szerelem jele, de legszívesebben azt vennék mégis minőségibb és drágább virág mint egy gerbera vagy nem tudom mi. :D
Szóval mindegyiknek venni kell? És milyen virágot? :)
Köszönöm szépen a választ!
Rózsa necces, sokan félre értik és szerelmi vallomásnak veszik. Még szexuáli zaklatási vádat is kaptam munkahelyen, mert vittem kerti rózsát nőnapkor a kolléganőknek.
De te tudod. Lehet nem XXI. századi, mindenen megsértődő emberekkel dolgozol. Én igen.
Nem kell mindenkinek, de számíts rá, higy ha a suliban adod oda, akkor nyilván téma lesztek...
Adhatsz tulipánt, orchideát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!