Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Utálom a Nőnapot! Érez még...

Utálom a Nőnapot! Érez még így valaki?

Figyelt kérdés
Semmi értelme nincs . Kötelező “ünnep” . Ráadásul virágot is utálok kapni nem tehetek róla de nem szeretem. Nem értem azokat a nőket akik azért hisztiznek hogy nem köszöntötték fel őket. Szegeny férfiakon csattan az ostor hogy jajj de bunkó meg soher mert nem akarnak ilyen hülyeségekkel foglalkozni. Ha valaki szeret valakit nem csak ezen a napon kezeli nőként , meg am is egyenjogúság van akkor minek is ez a nap. Minek megkülönböztetni ennyire a két nemet?

2018. márc. 7. 15:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%
Minden kedves Nőnek boldog nőnapot!
2018. márc. 8. 01:35
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
# 17 Azért, mert mielőtt a nők kiharcolták maguknak, hogy ugyanolyan jogaik legyenek, mint a férfiaknak, azelőtt minden nap férfinap volt... Most meg ünnepelhetjük, hogy dolgozhatunk, szavazhatunk, és már egész sok hímnemű megérti, hogy nem lehet minket ütni-verni, vagy csak úgy megerőszakolni.
2018. márc. 8. 07:08
 23/26 anonim ***** válasza:
71%

Nekem fel sem tűnik, hogy nőnap van. Ha kapok valamit kapok, ha nem akkor nem, egyáltalán nem érdekel. A valentin nap sem érdekelt soha, erőltetett butaságnak tartom.

Ezt az egyenjogúság dumát azért ne nyomasd már! A nőnap a nők tiszteletéről szól. Ne rombold le ilyen femináci baromságokkal, ez annyira undorító.

Ha nő vagy akkor örülj ha kapsz virágot, nem kell mindenben a támadást keresni.

Ha meg nőgyűlölő pasi vagy akkor kösd föl magad.

35N

2018. márc. 8. 07:59
 24/26 anonim ***** válasza:
93%

Csak nézd meg ezt a videót, és gondold át, mit kérdeztél: https://www.youtube.com/watch?v=7aaG95AXE-s

Sajnálom, hogy ilyen boldogtalan vagy, hogy a saját nemed tiszteletének irányuló eseményt ennyire gyűlölöd.

Itt nem erről van szó, hogy ha annyira szeret valaki valakit, akkor azt más napokon is kimutatja. Ahogy van születésnap, névnap, karácsony stb. úgy van nőnap is.

A születésnap a születésed napjáról szól. Egyszer van egy évben, és bár minden nap szeretnek azok az emberek, akik veled ünneplik, még sincs minden nap születésnapod.

Attól, hogy nőnap egyszer van egy évben, te minden nap nő vagy, és aki szeret, minden nap szeret, de nem teheti meg azt, hogy minden nap virágokkal, meg ajándékokkal kedveskedjen.

Így adatik egy nap, ami kirángat(na) a szürke hétköznapokból, esélyt adva arra, hogy ünnepeld magadat, hogy felnézz magadra, hogy ráébredj, hogy nő vagy, és fontos szerepetek van a társadalomban, a férfiaknak.

Ne feledd: "aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet".

Adj egy esélyt magadnak, és törj ki ebből a gyűlöletből. Változtass a hozzáállásodon, és máshogy fogod látni a világot.

Mellesleg meg ne sajnáld már annyira a férfiakat...én is az vagyok, de aki valóban szereti a másikat, és tiszteli, mint embert, mint nőt, az nem tehernek fog fel egy ilyet.

2018. márc. 8. 08:23
 25/26 anonim válasza:

Én utálom a nőnapot

Egy srác miatt megutáltam és azóta gyűlölöm

2023. márc. 7. 21:22
 26/26 anonim válasza:

Én nem utálom, egyszerűen leszarom. Azt se tudom, melyik nap szokott lenni ez az "ünnep." Annyit tudok, hogy március környékén van, azért nem tudom, mert nem is érdekel.

31/F

2023. márc. 9. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!