Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Utálom a Nőnapot! Érez még...

Utálom a Nőnapot! Érez még így valaki?

Figyelt kérdés
Semmi értelme nincs . Kötelező “ünnep” . Ráadásul virágot is utálok kapni nem tehetek róla de nem szeretem. Nem értem azokat a nőket akik azért hisztiznek hogy nem köszöntötték fel őket. Szegeny férfiakon csattan az ostor hogy jajj de bunkó meg soher mert nem akarnak ilyen hülyeségekkel foglalkozni. Ha valaki szeret valakit nem csak ezen a napon kezeli nőként , meg am is egyenjogúság van akkor minek is ez a nap. Minek megkülönböztetni ennyire a két nemet?

2018. márc. 7. 15:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%

Úristen ember ki vagy te.:D

Majdnem felébredtél, de reménytelen eset vagy.

Melyik ünnepnek van értelme áruld már el?:D

Amúgy ha pasi lennék én is utálnám ezt a sok undorító, büdös r*b*nc*t, mindegyik egy begyöpösödött flegma s**r.:D

Én meg csak azért vagyok flegma mert utálom az összes b**i embert, mert mind s*ggh*ly*k vagytok, ahoz hogy felébredjetek végre.

22/L

2018. márc. 7. 20:26
 12/26 anonim válasza:
28%
Aha, csak itt azzal van a baj hogy minden nő hirdeti hogy legyen eggyenjogúság közbe meg alig hallottak néhányak a férfinapról, miközbe mindenki készül már napokkal korábban a nőnapra. Az apák napjáról meg ne is beszéljünk... nincs is olyan. Az utolsó elötti meg fel sem fogja mit mièrt irunk, de már beszól, de már kifiguráz mindenkit. Amúgy is ott ezernyi ünnep ahol örülhetünk. De ez egy szimpla f@5zság. Ünnepelni mert valaki nőnek született? Ez olyan mintha az összes romát börtönbe zárnánk és a fehér embert istenítenénk. Te, utolsó, szerintem neked kéne felébredned. Ha én nő lennék én is utálnám az összes férfit aki elakarja törölni a nőnapot. Végülis csak k*rvára leszarjuk a másik nemet, totál alaptalan a felháborodásuk, börtönbe az ilyen begyöpösödött emberekkel...
2018. márc. 7. 20:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak. A nemzetközi nőnapot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon. A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt: 1857-ben New Yorkban negyvenezer textil- és konfekcióipari munkásnő lépett sztrájkba a béregyenlőségért és a munkaidő csökkentésért. Manapság a különféle civil szervezetek ezen a napon világszerte, a nők elleni erőszak, a nőket érő családon belüli erőszak, a munkahelyi szexuális zaklatás, a prostitúció és az egyéb, a nők ellen elkövetett erőszak formái elleni tiltakozásuknak is hangot adnak."

Talán mielőtt baromságokat írnál, tájékozódni kellene.

2018. márc. 7. 21:38
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már azt nézzük hogy sok helyen csak az apák dolgoznak, addig az anyák otthon vannak, főznek, takarítanak meg foglalkoznak a gyerekkel. Ez semmi ahhoz képest mint amit az apák csinálnak. Az én faterom pl volt hogy 2 napig nem láttam. "

Anyám hajnali négykor kel, és este hétre ér haza munkából, aztán főzhet-takaríthat is az otthon dekkoló munkanélküli öcsémre, akit az apánk cseszett el így. A nőismerőseim nagy része munka mellett foglalkozik a gyerekkel, jár el szülőire stb., végzi el a ház körüli munkát is. Szóval légyszi ne általánosítsál, hogy a nők nem csinálnak semmit.

Elnézést az offért.

2018. márc. 7. 21:57
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Úristen ez a 39% teljesen elmebeteg, máskor meg a párkapcsolati szekcióban gyalázza a nőket.
2018. márc. 7. 21:58
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

Mért lenne diszkriminatív az ünnep, amikor épp a női egyenjogúsghoz köthető? Hogy a megbecsülik, és tisztelik a nőket.

1857 március 8-án emberibb munkafeltételeket és magasabb fizetést követelő textilipari nődolgozók tüntettek New York utcáin.

1917. március 8-án Oroszországban nők tüntettek kenyérért és békéért. Négy nappal később – nem közvetlenül ennek a tüntetésnek a hatására – II. Miklós cár lemondott, s polgári kormány alakult, mely szavazójogot biztosított a nőknek. Ezzel vált véglegessé a nőnap dátuma is, mely a világ legtöbb országában március 8-a.

"Meg am is egyenjogúság van akkor minek is ez a nap./

Nincs mindenütt egyenjogúság a világon sajnos. :/

"Minek megkülönböztetni ennyire a két nemet?"

Hát szerintem a két nem saját magát különbözteti meg. Teljesen más egy nő és egy férfi teste és az agyműködése is. De ez nem jelenti azt, hogy bármelyik nem kevesebbet érje, a férfiak és a nők egyaránt tiszteletre méltóak, és egyenlő jogokat érdemelnek.

Én mar megkaptam a nőnapi ajándékomat apától, és a tesómtól, mindketten kiültethető virágot adtak, mert tudják jól, hogy utálom, ha megölnek egy virágot, csakhogy én vázába tegyem, aztán meg elhervadjon. Szóval ja, én örültem, de mi nem verjük nagy dobra ezt az egészet, viszont jó dolog, hogy van egy nap, ami emlémeztet minket arra, mit értünk el annak útján, hogy végre (legalábbis nálunk) egyenlő bánásmódban részesül a nő és a férfi

2018. márc. 7. 22:15
 17/26 anonim válasza:
16%
Most is, egyenlő bánásmód. Akkor miért nincs férfinap?
2018. márc. 7. 23:53
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Franc tudja, én férfi vagyok mégsem érzem olyan nyűgnek, ami miatt "rínom" kellene.
2018. márc. 8. 00:27
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem utálom.Imádom a virágokat,ha ezer csokrot kapnék,még azt is betuszkolnám valahogy a lakásba,de sajnos ritkán kapok.Most meg főleg nem,mert nincs párom.Munkahelyemen csokit kaptunk,azért meg nem vagyok annyira oda,de örültem annak is.
2018. márc. 8. 00:51
 20/26 anonim ***** válasza:
81%
Kedves Kérdező! Boldog nőnapot kívánok!
2018. márc. 8. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!